Umesto pozajmice, definitivan rastanak sa Partizanom?

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.01.2021.
17:44
Izvor: Sportske.net, 24sedam.rs

I to posle nepunih šest meseci.

Starsportphoto ©
Starsportphoto ©

Povezane vesti

Skraćivanje spiska igrača na koje trener Partizana Aleksandar Stanojević računa za aktuelne pripreme u Turskoj doveo je do nezadovoljstva dvojice mladih igrača koji se nisu našli na tom spisku.

Pre nekoliko dana trener Stanojević je na tu temu otvoreno govorio i otkrio da njegovu odluku nisu najbolje prihvatili Nikola Čolić i Denis Stojković.

Plan je da oni do kraja sezone igraju negde na pozajmici, kako bi sa ''utakmicama u nogama'' i značajnijim iskustvom dočekali letnje pripreme pred početak naredne sezone, kada bi u Humskoj na njih dvojicu moglo eventualno da se mnogo ozbiljnije računa.

Međutim, danas je portal ''24sedam'' preneo svoja nezvanična saznanja da Denis Stojković umesto pozajmice želi okončanje saradnje sa Partizanom i navodno će narednih dana sa takvim zahtevom izaći pred nadležne u klubu.

On je ugovor sa Partizanom potpisao u avgustu prošle godine, pošto je prethodno tokom proleća kao slobodan igrač trenirao sa Teleoptikom čekajući ozvaničenje saradnje sa Partizanom.

Tokom prvog dela sezone upisao je sedam nastupa za Partizan, u kojima je zabeležio i jednu asistenciju. Do početka drugog dela sezone videćemo da li je to i sve od njega u Partizanu, sa kojim da veže ugovor čak do juna 2024. godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Friday, 22.01.2021
12:01

Masa igraca se dovodi i prodaje samo da bi se izvukle pare, to nema veze sa sportom.