Umesto transfera u Zvezdu - kraj karijere! Ovo je razlog...

Autor: Darko Mitrović
subota 23.10.2021.
18:48
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Imao je veliku želju, ali nije uspeo da je ostvari.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Gost emisije ''Kao nekada'' na ''TV Arena sport'' bio je naš nekadašnji reprezentativac Zdravko Kuzmanović koji je prošle godine posle rastanka sa švajcarskim Bazelom odlučio da završi profesionalnu fudbalsku karijeru.

Međutim, pre toga trebalo je da pređe u Crvenu zvezdu koja je bila zainteresovana, i on sam je imao tu želju, ali  do transfera nije došlo. Danas je objasnio i zbog čega.

''Jeste mi to bila želja, ali da se ne lažemo, imao sam dosta povreda na kraju karijere i nisam hteo da dozvolim sebi da dođem, a da ne mogu da pružim maksimum. Ja sam zaista želeo, ali fizički nisam mogao i odlučio sam da prekinem karijeru'', izjavio je Kuzmanović.

Osim tog neostvarenog transfera u Zvezdu, Kuzmanović pomalo žali i zbog toga što nije više vodio računa o svom telu. Možda bi u tom slučaju njegova karijera potrajala koju godinu duže.

''Pazio bih više na svoje telo. Trebalo je više da pazim na ishranu, da vše odmaram, ali dobro to je taj neki naš mentalitet. Voleo bih da sam bio veći profesionalac'', priznaje Kuzmanović.

Ono što se nije promenilo je to da je veliki Zvezdin navijač.

''Zvezda je veoma blizu da prođe grupu, bod protiv Mitjulanda je veliki korak za prolaz. Partizan je isto uspešan, ali njih malo manje pratim. Oni će takođe proći grupu, koja nije nešto jaka. Prvenstvo je zanimljvio jer je dva boda razlike između Partizana i Zvezde, pa je uzbudljivo pratiti. Navijam za Zvezdu naravno i voleo bih da osvoji, a u Evropi želim i Zvezdi i Partizanu da idu što dalje, jer je to dobro za srpski fudbal'', zaključio je Kuzmanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke