Umiva se "Čika Dača", reflektori samo što ne prorade!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 06.09.2024.
14:30
Izvor: Sportske.net

Dugo čekano svetlo u Kragujevcu...

Aleksandar Obrenović/Sportske.net
Aleksandar Obrenović/Sportske.net

Povezane vesti

Traju radovi na stadionu "Čika Dača". 

Odavno se stadion priprema za Super ligu, konačno će Kragujevac dobiti reflektore kao jedan od najvećih gradova Evrope koji i dalje nema klub koji igra večernje utakmice kao domaćin. 

Zbog toga Radnički svoje utakmice kao domaćin igra u Gornjem Milanovcu, a nazire se polako kraj radova i povratak na "Čika Daču". 

"Trenutno se izvode radovi na postavljanju novih stolica, zameni semafora, kao i uređenju VIP i TV lože, što će značajno podići standard stadiona. Takođe, radimo na sređivanju pomoćnog terena, koji će biti ključan za trenažni proces naših sportista", rekao je Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport. 

Kada će biti gotovi reflektori?

"Postavljanje reflektora biće završeno u narednim nedeljama. Pored toga, rekonstruišemo i atletsku stazu, što će omogućiti bolje uslove za razvoj atletike u našem gradu", rekao je Stevović. 

Istakli su u klubu pre mesec dana da povratak na "Čika Daču" neće biti pre oktobra, sada je sigurno da će biti tako, a mi se nadamo da ćemo za mesec dana moći da gledamo ekipu Feđe Dudića u večernjem terminu kao domaćina u Kragujevcu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke