Upoznajte ''Larija'', novu Zvezdinu metu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.06.2021.
15:03
Izvor: Sportske.net, redstarbelgrade.rs

Posle neuspelih pregovora sa Prijovićem, Zvezda ima još jednu želju.

EPA/CHRISTIAN BRUNA
EPA/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Verovalo se da bi, uz Aleksandra dragovića, Crvena zvezda ovog leta mogla da angažuje i Aleksandra Prijovića koji bi pojačao konkurenciuju u napadu, oslabljenu odlaskom Dijega Falćinelija, ali juče je postalo jasno da pregovori sa iskusnim srpskim napadačem ne idu u pravom smeru.

Zbog toga se zvezda okreće novim metama, juče smo već pominjali napadača Moldea Ohija Omidžuanfa, ali i on sada ima konkurenciju.

Kako danas otkriva portal ''RSB'', Zvezda je zainteresovana i za 28-godišnjeg Nigerijca Olarenvaja ''Larija'' Kajodea!

Ako pogledate imena klubova koji su ga angažovali, poput Mančester sitija ili ukrajinskog Šahtjora, moglo bi da se zaključi da bi on bio sjajan izbor za Zvezdu, ali ni u jednom od ta dva kluba nije uspeo da dođe do izražaja.

Siti ga je angažovao iz bečke Austrije pre četiri godine, ali ga je ubrzo prosledio na pozajmicu Đironu, pa u Šahtjor koji je potom otkupio njegov ugovor za tri miliona evra.

Međutim, i Šahtjor ga je u poslednjih par godina slao na pozajmice, prvo u Gacijantep, pa u Sivaspor, gde je prošle sezone na 40 utakmica postigao 11 golova, uz tri asistencije. Od toga, najveću pažnju izaziva njegov učinak u Ligi Evrope, s obzirom da je na pet mečeva postigao četiri gola.

*

*


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke