Uprava Partizana pod sve većim pritiskom, najavljeno pojačanje razbesnelo golmana Popovića!?

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.06.2023.
16:51
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Nema više opraštanja dugova?

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Sećate li se koliko ste puta prethodnih godina pročitali vesti da je neko od igrača Partizana realizovao transfer u inostranstvo i pritom crno-belima oprostio zaostala dugovanja.

Bilo je perioda kada su se iz kluba time čak i hvalili, ističući sjajne odnose sa igračima koji su spremni na dogovor.

Ali, izgleda da je to vreme prošlo.

''Informer'' je ovog popodneva preneo svoja najnovija saznanja da je nekolicina igrača Partizana spremna da tuži klub zbog višemesečnih dugovanja, nekima se duguje i po sedam-osam meseci, a navodno su među njima i golman Aleksandar Popović, kao i mlađi igrači Vanja Vlahović, Mihajlo Petković, Samed Baždar, pa i neki drugi čija imena nisu navedena.

Prema tim saznanjima, oni nameravaju da na osnovu tih tužbi dobiju papire kako bi mogli da napuste klub, ali to nije sve.

Isti izvor navodi da se golman Popović dodatno naljutio na upravu jer se pročulo da crno-beli traže novog golmana. Navodno je meta crno-belih bivši golman niškog Radničkog Aleksandar Jovanović.

''Sportski direktor Ivica Kralj išao je na Kipar da se vidi sa golmanom Jovanovićem i dve strane su načelno postigle dogovor da Jovanović dođe u Humsku. To je Popović saznao i iznervirao se. On je branio cele sezone maltene bez para, duguje mu se blizu 100.000 evra, malo mu fali da podnese tužbu'', prenosi ''Informer'', pozivajući se na svoj neimenovani izvor.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke