Urošević: "Nismo mogli od starta na sve ili ništa"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.02.2018.
21:56
Izvor: Sportske.net

Još jedan novajlija u redovima beogradskog Partizana dao je svoje viđenje revanša 1/16 finala Lige Evrope sa Viktorijom u Plzenju.

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Bivši fudbaler kruševačkog Napretka Slobodan Urošević upisao je večeras drugi nastup za Partizan na evropskim utakmicama ali će na neki naredni morati da sačeka barem do leta.

Partizan je posle poraza u revanšu sa Viktorijom eliminisan iz Lige Evrope, a Slobodan Urošević je posle meča u Plzenju izneo svoje viđenje dešavanja na terenu.

"Nema šta, Evropa, težak meč... Borili smo se koliko smo mogli, dali smo sve od sebe, ekipa je dala svoj maksimum. Jednostavno, nisamo uspeli da postignemo gol na početku, posle toga smo ga primili... Ovaj drugi gol pri kraju je pao posle kontre kada smo svi krenuli ka protivničkoj polovini", rekao je Urošević.

Levi bek aktuelnog šampiona Srbije loše je otvorio utakmicu pošto je Viktorija prve šanse stovila posle prodora po levoj strani Partizanove odbrane ali je u nastavku zaigrao dosta bolje.

"U prvom poluvremenu nismo mogli odmah da krenemo na sve ili ništa. Videli ste da jedna kontra, polukontra i onda morate da jurite još više. U prvom poluvremenu smo odmeravali snage, posle smo krenuli, nismo uspeli da postignemo gol. Mislim da nismo odigrali loš meč, detalji su odlučili, dali smo sve od sebe i možemo da budemo ponosni na to što smo uradili do sada", zaključio je Urošević u izjavi za TV Arena Sport.

Mladi fudbaler bio je savladan emocijama posle poraza u Plzenju tako da se stekao utisak da je tokom davanja izjave jedva zadržavao suze.

Jasno, poraz boli ali se ukupno gledano Partizanova evropska sezona može označiti kao više nego uspešna jer je klub prezimio u Ligi Evrope i ostvario veliku finansijsku korist od takmičenja u masovnijem takmičenju pod okriljem UEFA.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dalibor Stanojevic
Friday, 23.02.2018
15:27

Odmeravali snage....pa šta ste radeli u Beogradu? Neka druga Viktorija mora da je bila tada pa niste znali kako igraju. Pa dobro, prvo poluvreme odmaravate snage, drugo poluvreme se branite i onda kad se rešite u 80tom da igrate oni vam razvale dva komada. Dobra vam je taktika. Svaka čast onome ko je smislio. Maestralno! Ajd ne mažite nam oči više, niti dobro igrate, niti dajete sve od sebe. A što je još gore iskreno nema ni ko da vam kaže kako bi trebalo da igrate. Vi da ste hteli da pobedite nebi igrali onako kukavički od početka. Duvaj loptu na Tavambu pa šta bude. To vam je taktika od kad je došao Đukić. A niti znate da napadate a još gori ste u odbrani.

avatar
deno
Friday, 23.02.2018
11:48

Trebali ste ,a niste ni pokusali .Bog nekom da,a vi to niste zasluzili.

avatar
3x3
Friday, 23.02.2018
00:24

Ne niste mogli, nego ste morali! Celu utakmicu inferiorni i onda kako to u Srbiji biva, poslednja 2 minuta se kao nesto napada. Oni napreve faul u 80-tom minutu, a igraci partizana se vuku po terenu, nije im uopste bilo stalo da pozure i pokusaju da daju gol. A, onda kao neki nazovi juris je krenuo u 89-tom minutu. Smesno i to je nesto sto klubovi iz Srbije nece nikad promeniti. Uplasili se ekipe iz Ceske lige, to je sramota priznali vi to ili ne!

avatar
stevan_vasic90
Friday, 23.02.2018
00:19

Pitam se, kako li izgleda to kad Partizan odigra los mec... kad ovo recimo nije bio los mec. 🤔

avatar
Gandra64
Thursday, 22.02.2018
23:18
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 22.02.2018
23:17

Djordje Ivanovoc ni minut nije dobio danas a dosao kao najbolji igrac lige

avatar
trifun
Friday, 23.02.2018
09:54

To ne treba da nas čudi,jer ovakvom treneru da dovedu Ronalda on bi ga upropastio.Šta očekivati od trenera koji na svako pitanje novinara započinje odgovor Pa dobro..nOvakva igra i taktika najbolje odslikavaju kakvo mu je stanje u tintari.Jad i čemer.

avatar
Ša-la-la-la
Thursday, 22.02.2018
23:07

Ajde tisina. Najgori si bio veceras...

avatar
RIP KOBE
Thursday, 22.02.2018
23:07

tava tava opa opa ozeg ozeg pas pas toske toske kakvog mi crnog trenera imamo majko mila

avatar
RIP KOBE
Thursday, 22.02.2018
23:04

ne da nismo losi bili nego smo ocajni bili toliko o tome koliko i nasi igraci nisu realni

avatar
Thursday, 22.02.2018
23:02

Kukavička igra i loš fudbal.Branimo se protiv svake ekipe.Nisu mogli da izađu na kraj sa Lučanima,nema ekipe ove sezone koja nam nije dala gol a protiv svake smo se branili.Sramota!