Uspešna generalka šampiona - Pečnik načeo i dokusurio filijalu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.08.2014.
21:52
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su bez pomoći novajlija filijalu iz Borče u generalnoj probi pred početak nove sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šampion Srbije odigrao je poslednji kontrolni meč pred početak nove sezone a rival crveno-belima bio je borčanski BSK, klub koji je u nedelji na izmaku zvanično postao filijala Crvene zvezde.

Nenad Lalatović večeras je uigravao ekipu sačinjeni usključivo od igrača koji su već licencirani kako bi isti tim izveo u prvom kolu JSL u slučaju da čelnici kluba ne uspeju da izmire dugovanja ili reprogramiraju dugove i tako obezbede licence za novopridošle fudbalere.

U startnoj postavi našli su se: Rajković - Petković, Lazić, Pavićević, Mijailović - Kovačević, Milijaš - Lazović, Savićević, Pečnik - Rakić

U drugom poluvremenu priliku su dobili: Manojlović, Ristić, Gogić, Jovanović, Stojanović, Grujić, Jović, Jokić i Onjilo.

Jedino su Petković i Pečnik odigrali su ceo meč.

Crvena zvezda slavila je večeras rezultatom 3:1 (3:1) a sve vredno pomena viđeno je tokom prvog dela utakmice.


BSK je načeo Nejc Pečnik u 5. minutu da bi u 32. Mihailo Dobrašinović poravnao rezultat na 1:1.

Samo minut kasnije Đorđe Rakić postiže drugi pogodak za crveno-bele a Slovenac Pečnik stavlja tačku na trijumf domaćina u 40. minutu prvog dela igre.

U drugom poluvremenu rezervisti se nisu opuštali pa je Nenad Lalatović mogao da vidi sve ono što je tokom priprema zahtevao od svojih izabranika.

Ukoliko do četvrtak Zvezda ne izmiri ili reprogramira dug od 1.5 miliona evra ekipa koja je večeras dobila BSK biće na raspolaganju Nenadu Lalatoviću za duel sa Radničkim iz Niša u prvom kolu nove sezone u JSL.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke