Usred zime Partizan trpi ''bočne udare'', Stanojević šokiran, morao da reaguje!

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.01.2022.
21:08
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Trener Partizana večeras se oglasio posle ''bombastičnih'' naslova o njegovom navodnom napuštanju Partizana.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Posle današnjih spekulacija koje su preneli brojni mediji da će Aleksandar Stanojević napustiti Partizan na kraju sezone bez obzira da li će crno-beli osvojili titulu, šef struke crno-belih reagovao je večeras u izjavi za ''Telegraf''.

On jeste uoči novogodišnjih praznika pomenuo takvu mogućnost, ali se od tada ništa novo nije dogodilo, a sva Stanojevićeva pažnja usmerena je na aktuelnom prelaznom roku, početku priprema i drugom delu sezone u kojem će crno-beli pokušati da osvoje prvu titulu posle pet godina.

''Šokiran sam, jer niti sam doneo bilo kakvu odluku, niti sam bilo kome rekao da odlazim iz Partizana. Nekoliko puta sam ponovio da rad u klubu troši i da nisam siguran u vezi sa budućnošću, ali nikakve odluke nisam donosio i ne znam šta da mislim kada se ovo pojavilo u javnosti.

U momentima kada treba da angažujemo pojačanja, da produžimo ugovore sa igračima koji su već u timu, pa i sam vodim pregovore o nastavku saradnje, koji će biti intenzivirani odmah posle praznika - pojavljuje se ovako nešto?! Ponavljam - potpuna neistina'', poručio je Stanojević.

Dakle, u Partizanu je ''stanje redovno'', a Stanojević će u svemu ovome verovatno pronaći i dodatni motiv da na proleće dovede svoj tim do ostvarenja glavnog cilja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Tuesday, 04.01.2022
21:46

Ne daj se Stanoje. E sad potpiši ugovor na neodređeno i ostani do penzije!