Utisci Partizanovog junaka protiv Čuke: "Do sada me nije htelo, ali kada je najpotrebnije..."

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 13.11.2023.
11:31
Izvor: Sportske.net

Mladi Mihajlo Ilić postigao prv gol u seniorskoj karijeri za "crno-bele".

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Mihajlo Ilić rekao je da mu je drago što je iskočio u prvi plan i postigao svoj prvi gol u pobedi protiv Čukaričkog, ali je istakao da su najvažnija nova tri boda koja su crno-beli osvojili u Super ligi Srbije.

Partizan je juče upisao 13. uzastopnu pobedu, pošto je na svom terenu savladao Čukarički sa 2:1 u utakmici 15. kola Super lige Srbije.

Junak crno-belih bio je upravo Ilić koji je doneo pobedu klubu iz Humske sjajnim golom u šestom minutu sudijske nadoknade.

"Utakmica je imala evropski intenzitet. Čukarički je dobra ekipa i ovo je bila dobra utakmica sa puno šansi. Ja sam iskočio u prvi plan i veoma mi je drago zbog toga, ali ko god da je to bio ne bi bilo bitno", rekao je Ilić, prenosi klub.

Bio je to prvenac Ilića u dresu Partizana.

"Imao sam puno šansi, do sada sam na svakoj utakmici imao bar jednu, ali nije me htelo. Možda je sada došlo, kada je bilo i najpotrebnije", rekao je Ilić.

Štoper Partizana je naveo da je utakmice bila veoma zahtevna, ali i da mu je žao što je njegov tim primio gol.

"Više mi je krivo što smo primili taj gol, posle nekoliko uzastopnih utakmica bez primljenog gola, ali nema veze - važna su tri boda. Idemo na pauzu, da se dobro odmorimo, nakon čega se vraćamo i spremamo za dalje", rekao je Ilić.

Ilića sada čeka okupljanje mlade reprezentacije pred utakmice protiv Engleske i Luksemburga u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. On je nedavno prvi put pozvao i u A reprezentaciju, a kako je istakao taj poziv mu mnogo znači.

"To je najveći korak u dosadašnjoj karijeri - biti pozvan za A reprezentaciju. Velika je čast biti sa svim fudbalerima naše zemlje, predstavljati našu zemlju, biti prvo na širem, a kasnije i na užem spisku selektora. To je jedan korak unapred, ali treba da ostanem miran i fokusiran, da nastavim ovako. Sve to je došlo baš odavde i zahvaljujući mojim partijama u Partizanu", rekao je Ilić.

Partizan je na reprezentativnu pauzu otišao kao lider Super lige Srbije sa 40 bodova, šest više od Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke