Utučeni Miloje: "Nemojte da pucate sad"

Autor: Pavle Knežević
četvrtak 23.05.2019.
22:35
Izvor: Sportske.net

Priznao je trener Zvezda da je njegovim igračima falila strast koju je imao Partizan.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je očigledno utučen posle poraza od Partizana u finalu Kupa Srbije, ali je rivalu čestitao trofej i rekao da je njegovom timu očigledno falila strast.

"Čestitam Partizanu na osvojenom kupu. Što se tiče same utakmice, mislim da su obe ekipe igrale tako da naprave što manje grešaka. U pripremi smo i pretpostavili i očekivali da će Partizan da bude u bloku i da proba u kontrama da nas ugrozi. Nismo nalazili rešenja, jer nismo nalazili ni hitrinu, ni brzinu.

Imali smo dosta igrača van igre. Nismo imali ni izglednu šansu. Opet, sa druge strane, Partizan je dao gol iz prekida i za toliko je pobedio i osvojio kup. Rekao sam, pored čestitki Partizanu, moram i mojim igračima da čestitam na celoj sezoni, bila je naporna.

Možda je i gordo, ali došlo je do toga da se zapitamo da vidimo gde smo i šta smo i sa kakvim ćemo snagama u novu sezonu. Igrači su sad na zasluženom odmoru. Već 9. juna je okupljanje, i ponovo naporna sezona, ništa manje lakša ili teža nego ova
", rekao je Milojević.

Novinari su primetili da je ovo verovatno najslabija igra Zvezde ove sezone i upitali ga da li su neki igrači možda i precenjeni.

"Nemojte da pucate sad zbog ovoga. Ne bih se složio sa vama jer nikada nismo pričali da li je neko precenjen ili potcenjen, voleo bih da se takve reči ne upotrebljavaju. Ne možete posle jedne utakmice da dođete tako. Slažem se da li je taktički jedno ili drugo.

Ja sam trener i ja ih treniram i ja postavljam igrače. U našim utakmicama imamo jasan plan, ali ono što nam nedostaje u poslednje vreme je strast. Partizan je imao strast. Ovo što kaže Savo, psihologija i strast igrača su najvažniji. Nismo imali danas, ni u poslednje vreme.

Negde smo dosta rano osvojili to prvenstvo, treba sve to da iznesu. Verovatno su razmišljali o nekim drugim stvarima. Partizanu je danas cela sezona stala u 90 minuta, to smo znali pre utakmice. A nama je očigledno da nije cela sezona stala u 90 minuta. Jednostavno, ta strast, mi je nemamo, zašto je nemamo, to je drugo pitanje. Pitanje za mene
", rekao je Milojević.

Šta može da se uradi da se povrati ta strast?

"Ne znam šta hoćete sad da odgovorim? To je sasvim normalno negde, kad smo imali taj cilj i taj kup...To je njihov mentalitet, oni su u svojim glavama ko zna gde. Isto nam se dešavalo prošle godine. Ne kažem da je to dobro, ne treba da bude dobro, ali mi da bismo bilo šta uradili sledeće sezone, ovu moramo da zaboravimo. Nova sezona, kreće se od nule", rekao je Milojević.

Zvezda se večeras raspustila, a trener će uzeti nekoliko dana slobodno, a onda će se "baciti" na prelazni rok.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 24.05.2019
16:56

Samo ću se grohotom nasmejati uz pomisao da zvezdasi nikad svoj zivot ne mogu da posvete partizanu, a grobari mogu posvetiti zivot svoj nasoj Zvezdi.

avatar
skoneee????
Friday, 24.05.2019
10:34

Spremite se za sezonu kupanjaaa . . 😂😂😂😂

avatar
prike
Friday, 24.05.2019
09:01

Говоре ми сви пред почетак утакмице да Партизан сигурно добија, оно - Звезди првенство, Партизану Куп, а ја не верујем. Свашта. Кол'ко се ови из Звезде нису трудили, из свемира се видело да неће да играју. А утакмица, брука. Инђија и Динамо су боље одиграли. Какво црно финале Купа, ц,ц,ц... Где се деде онај ривалитет, жеља, изгарање... У шта се претворио овај "фудбал"... Страшно.

avatar
Mr. Picolo
Friday, 24.05.2019
00:21

Miloje odlazi i sa sobom povedi Bena i obavezno Ivanića, čovek je operisan od fudbala.... Sramota da nema mesta za Jevtu i Ebesilija. ps Ne bi bio nikakav problem da su tvoji igrači izgubili strast samo u ovom detbiju, nego su u svakom, zato je vreme da odes i da dodje neko bolji!!!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 23.05.2019
23:05

Prvo žreb izvlači 3 puta uzastopno kao domaćina zvezdu, a 3 puta uzastopno kao goste Partizan i Mladost Lučane što nije po propisima FSS jer nije moguće gostovati 3 puta uzastopno dok nekom drugom istovremeno 3 puta uzastopno bude dodeljivano domaćinstvo. Drugo zvezda se dogovrila s Dinamom, zamenili su i domaćinstva. Treće zvezda je uz pomoć sudija prošla TSC, drugoligašu su dosuđena 2 komična ofsajda u situaciji kada su imali šanse za gol, jedan nakon što je zvezdin igrač dodao loptu igraču TSC-a, a drugi da komedija bude još smešnija iz auta. Da se to desilo mom Patizanu još tada bi se zapitao šta se ovde dešava, a da ne govorimo šta se samo do tada sve izdešavalo u prvenstvu i kako su sudije rešavale zvezdi utakmice. Zatim su prošli i Radnik uz pomoć sudije, a onda su i na domaćem terenu u polufinalu pobedili Mladost Lučane uz pomoć sudije, da bi ih u revanšu sačekala istina. Sudije više nisu htele mnogo da pomažu, a pomoć sve potrebnija, Mladost je mogla 10 golova da da zvezdi, ona ih je posle PSŽ-a najviše nadigrala. Međutim neverovatni promašaji napadača Mladosti su uzrok zašto Mladost nije anulirala zvezdinu krađu iz prve utakmice. Na drugoj strani kostura Partizan zasluženo dolazi do polufinala gde biva pokraden u obe utakmice za 3 nedosuđena penala i 2 nepokazana crvena protivniku. Da, planirano je finale radnički-zvezda na Čairu, ali pošto je Partizan pokvario deo plana premešteno je finale na zvezdinom stadionu uprkos jasnim propozicijama FSS u Kupu Srbije koje to ne dozvoljavaju. Međutim zvezda je tim koja postaje sve zavisnija od sudija, a sudija ne može toliko da pomogne ukoliko igrači ne mogu 2 precizna pasa da spoje već svaka druga lopta ide u aut ili je Partizan osvaja. Rezultat toga je istina koja uvek na kraju ispliva. Želim Miloju i svima koji misle sve najbolje o njemu doživotni ugovor sa zvezdom, a voleo bih da svi ovi igrači ostanu i sledeće sezone u nikad jačoj zvezdi od 1991. protiv nikad slabijeg Partizana u njegovoj istoriji. A samo ću se grohotom nasmejati uz pomisao da zvezda ne može da kupi koliko Partizan može da napravi.

avatar
Milos90
Friday, 24.05.2019
01:16

Rekao bih da si ograničen kao terasa, ali je i ona prevelika

avatar
Milos90
Saturday, 25.05.2019
02:01

Glavni kandidat za naslednika na poziciji voditelja emisije partizanov vesnik :)

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 24.05.2019
22:30

Ti kao saksija.

avatar
Gogi-11
Friday, 24.05.2019
06:19

Jesi li se zapitao sta je sa tvojim partizanom i posle napretka ili ti to dodje onako kad ostanes bez terapije....

avatar
zvezdasrbija
Thursday, 23.05.2019
22:57

Ne mogu ovo da shvatim,da je osvojio Ligu Sampiona sa ovakvim pristupom se ne smije uci u mec!Totalno amaterski,nije ni Partizan toliko bolje odigrao ali su pokazali ono sto su najvise trebali a to su MU..,ne shvatam odluke,Ebisilia drzi van protokola i ako je posle Marina jedan od najboljih igraca,a tek Jevtovic... taj dečko je MORAO uci veceras umjesto odsutnog Ivanica,izmjene totalno promasene,jedina prava i dobra izmjena je ubacivanje Vukanovica,Stojkovic je jos jednom pokazao da je totalno van forme kao i cjela odbrana,Borjanu realno ne mozemo nista reci jer svakome se desavaju takve greske ne samo njemu,pod hitno dovesti jednog cak i dva stopera i da se uigravaju sa Babicem i jos ne vezano za ovu utakmicu ne shvatam prodaju Alekse Terzica a ostavljanje Rodica jer bi Terzic sigurno odigrao bolje ovaj meč,na najgori nacin zavrsena sezona,a Komšijama čestitam zasluzeno osvajanje Kupa i Saši Ilicu sretan odlazak u penziju i hvala mu na svemu sto je dao za nas fudbal.Sportski Pozdrav!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 24.05.2019
16:52

zvezda je jedino mogla da promeni da izvede bledog Simovića, a da uvede Vasića umesto njega.