Uvertira u Lalatovićevu promociju, Radnički izabrao novog direktora!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.02.2022.
23:13
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Povratak posle sedam godina.

Sportske.net/MihajloVidojević
Sportske.net/MihajloVidojević

Povezane vesti

Velike kadrovske promene dešavaju se u kragujevačkom Radničkom 1923, nepunih nedelju dana pred nastavak sezone u Super ligi.

Pre par dana postalo je izvesno da je trener Zoran Milinković završio svoju misiju na ''Čika Dači'' iako je sa ekipom obavio kompletne zimske pripreme u Antaliji.

Na njegovo mesto dolazi Nenad Lalatović koji će sutra biti zvanično predstavljen, a večeras je Radnički ozvaničio i veliku promenu na čelu kluba.

Dosadašnjeg direktora Nikolu Fržovića nasledio je prof. dr Petar Veselinović, dekan Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu.

Veselinović je pre sedam godina već bio na čelu Radničkog, ali se tu nije dugo zadržao, pa ga je posle samo tri meseca zamenio Nemanja Dimitrijević.

Sada se vraća u drugačijoj atmosferi, klub je stabilniji, ambiciozniji, iako to rezultatima ekipe u jesenjem delu sezone nije potvrđeno.

''Prof. dr Petar Veselinović rođen je 1969. godine u Ćupriji. Osnovne studije završio je na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, gde je i doktorirao 2002. godine.

U svojoj bogatoj karijeri na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu, Veselinović je obavljao funkciju prodekana za nastavna i studentska pitanja, prodekana za naučno-istraživački rad, direktora Centra za ekonomska istraživanja, a od septembra 2016. godine nalazi se na funkciji dekana. Od decembra 2015. do septembra 2016. godine obavljao je funkciju Prorektora za nastavna i studentska pitanja Univerziteta u Kragujevcu'', navodi se na zvaničnom sajtu Radničkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke