Deklasiranje - Užasna Srbija nadomak eliminacije sa Evropskog prvenstva do 19 godina

Autor: Nemanja Janošev
sreda 22.06.2022.
21:50
Izvor: Sportske.net

Nije dobro...

FSS
FSS

Povezane vesti

Fudbaleri reprezentacije Srbije do 19 godina izgubili su od Engleske na stadionu "Banska Bistrica" sa 4:0 (2:0).

Srbija se nalazi pred eliminacijom iako ekipa poseduje kvalitetan sastav. Očigledno, kockice nisu dobro posložene u taktičkom smislu i u postavci, što se odrazilo protiv kvalitetnog sastava kakav poseduju Englezi.

"Orlići" jesu solidno počeli, da bi potom usledio niz grešaka prilikom prodora Bajnoa-Gitensa koji je jedva utputio loptu ka srcu šesnaesterca, a Miletić je trapavo reagovao i namestio istu na nogu napadaču Totenhema Dejnu Skarletu za 1:0 u 6. minutu.

Naš tim jeste u neku ruku više pretio, ali mali broj tih napada je smisleno sproveden u delo. S druge strane, Engleska je kažnjavala svaku grešku, kojih je i te kako bilo. Krsmanović je sa slabim intenzitetom ušao u duel sa Nortom-Kafijem, parnjakom sa desne strane i na njegov centaršut je katastrofalno reagovao Lukić što je iskoristio još jednom Skarlet.

Nastavila je Srbija da pokušava, no opet je Engleska furiozno iskoristila svaki prostor i Čukvumeka je u 68. minutu zapečatio sudbinu tima Aleksandra Jovića. Naš tim je dokrajčen u nadoknadi meča kada je Džebison pogodio posle solo prodora sa levog boka.

Ovo maltene znači eliminaciju za Srbiju iz daljeg takmičenja budući da će morati da se nadaju porazu Izraela od Engleske koja se već plasirala dalje, te svom ubedljivom trijumfu protiv najgoreplasirane Austrije. 

U slučaju da Srbija ostane trećeplasirana, naš tim će izboriti doigravanje za naredno Svetsko prvenstvo.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 22.06.2022
23:39

Koliko ste se izložili na ovu reprezentaciju, a ono nema 2 krštena igrača.