Užasne scene na Banovom brdu, ali ima i ohrabrujućih vesti

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.10.2023.
17:26
Izvor: Sportske.net

Finiš poluvremena u znaku teškog sudara glavama fudbalera Čukaričkog i Vojvodine.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Na Banovom brdu se igra derbi 13. kola Superlige, Čukarički je dočekao Vojvodinu koja posle prvog poluvremena vodi sa 2:1 golovima Zukića i Vukanovića (Kovač u 36. minutu smanjio na 2:1).

Međutim, golovi i sam rezultat meča je pao u drugi plan u 39. minutu kada je došlo do sudara glavama defanzivca Čukaričkog Vojina Serafimovića i krilnog napadača Vojvodine Normana Kempbela. 

Sve se dogodilo kada su i jedan i drugi u skoku pokušali da dođu do lopte, sudarili su se i u tom trenutku je ceo stadion zanemeo, jer smo mogli da vidimo da je Serafimovićeva glava oblivena krvlju. Pao je i Kempbel na drugoj strani, pa su medicinske ekipe hitno ušle na teren, ukazujući pomoć i jednom i drugom.

Ubrzo su se pojavila i kola Hitne pomoći na terenu a ono što je ohrabrujuće je da je Kempbel dobro, zavijena mu je glava i nastavio je meč, a Serafimović je odvezen u Urgentni centar, ali je bio pri svesti u tim trenucima, što daje nadu da će i sa njim biti brzo sve u redu kada se sanira ta velika posekotina koju je dobio i obave neophodna snimanja.

Najnovija informacija koja je stigla početkom prvog poluvremena je da je Serafimoviću pukla arkada i da je to bio razlog obilnog krvarenja. Takođe, doživeo je i potres mozga, a upućen je na sva neophodna snimanja kako bi se otklonile sumnje na neke ozbiljnije povrede.

Neverovatno je, međutim, da je tek što je utakmica nastavljena došlo do novog sudara glavama, ovoga puta fudbalera Čukaričkog Kovačevića i Docića, ali srećom bez ozbiljnijih posledica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke