Uzbuna na mrežama, šta se desilo ljubimcu ''Grobara''?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.09.2020.
09:23
Izvor: Sportske.net

Ima različitih tumačenja, ali poruka je jedinstvena, da se što pre oporavi!

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Partizana, jedan od najzaslužnijih za poslednju duplu krunu koju je Partizan osvojio pre tri godine, Brazilac Leonardo, zabrinuo je ovog vikenda pristalice crno-belih najnovijom objavom na Instagramu.

On je na pomenutoj društvenoj mreži objavio svoju fotografiju iz bolničke postelje, ali ono što je uz to napisao izazvalo je mnoštvo reakcija pristalica Partizana.

''Odlučio sam da podelim moj bol sa vama! Prošla je skoro cela godina žrtvovanja. Sam sam nosio svoj bol. Proveo sam mesece u mučenju i frustracijama. Znao sam koliko je ozbiljno, pokušali su da mi pomognu, ništa se nije dogodilo. Sve što sam prošao, bilo je u pokušaju da pomognem onima koje najviše volim.

Ne želim da ulazim u detalje, ali sam bio blizu toga da odustanem od svega. Onda mi se Bog obratio! Rekao mi je da nije vreme da stanem, da pravi šampioni uvek na kraju završe na vrhu. Predsednik kluba mi je mnogo pomogao. Hvala mu na svemu. Danas počinje nova priča", napisao je Leonardo, koji je sada član Šabab Al Ahlija.

I dok s jedne strane ima tumačenja da je bio na operaciji od koje se sada oporavlja na klinici ''Albert Ajnštajn'' u Sao Paulu, s druge strane su mnogi ovo shvatili kao Leonardovo priznanje da se borio sa ''teškom depresijom''.

Šta god da je u pitanju, iz Srbije mu stiže pozitivna energija i želja da sve ovo što brže prebrodi i da se što pre vrati na teren. U najboljem izdanju!
-
Baner 11
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke