UŽIVO - "Namazani" Mornar imao prolaz dalje, ali se pojavio MAJSTOR Aleksić!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 31.07.2024.
22:47
Izvor: Sportske.net

Neverovatno kako Radnički nije prošao dalje u ovom dvomeču.

Nenad Kotlajić - Radnički 1923
Nenad Kotlajić - Radnički 1923

Povezane vesti

Produžeci u Podgorici!

Radnički je gubio od Mornara sa 2:0 do 8. minuta nadoknade, ali je maestralni Aleksić uspeo da pogodi za 2:1 i da odvede svoj tim u produžetke!

Prvu šansu je imao Radnički u 11. minutu utakmice kada je Vidosavljević vodio loptu, šutirao sa oko 20 metara, ali pravo u golmana Popovića. 

Vrlo brzo je Radnički došao do velike šanse, golman Popović je neverovatno loše reagovao pošto je loše procenio loptu, Gluščević je bio daleko bliži, i kada se činilo da je kao poslednji igrač golman Mornara nepropisno zaustavio Gluščevića, ispostavilo se da je na kraju Popović bez faula izbio loptu u korner. 

Pretio je i Mornar, Vušurović je prošao po levoj strani pored Ćosića, ali je bio samo korner posle ovog opasnog napada. 

Radnički je bio daleko opasniji rival, ali im je i teren pravio veliki problem. Velika šansa za Radnički je bila u 23. minutu kada je Vidosavljević pogodio prečku glavom posle kornera, lopta je otišla u gol-aut...

Nastavili su Kragujevčani sa napadima, a fudbaleri Mornara su osetili da su slabiji rival i kao da su želeli da unervoze svog protivnika odugovlačenjem.

U 33. minutu posao za Lijeskića, Tokaro je pripretio praktično posle prvih kontakata sa loptom, ali je omladinski reprezentativac dobro reagovao. 

I onda šok za srpski klub, bio je korner za Mornar, izveo ga je Zorić, a Ondong je bio na pravom mestu i smestio je loptu iza leđa golmana Lijeskića za poravnanje u ukupnom rezultatu. 

Dobru šansu za Radnički imao je Kilijan Bevis na startu drugog dela igre kada je mogao da proigra i Gluščevića, ali je šutirao i to preko gola. 

Nova velika šansa za Radnički koji je kružio u kaznenom prostoru Mornara u 54. minutu utakmice kada je Aleksić uposlio Ćosića koji je na kraju se ispostavilo, bio u ofsajd poziciji. 

U 59. minutu udarac Gluščevića koji je bio u dobroj situaciji da ugrozi gol Popovića, ali je i on  prebacio gol, a prethodno je Vidosavljević dobro šutirao kada je golman domaćih dobro reagovao. 

Ređale su se šanse pred golom Mornara, ušli su Vižđi i Evandro, upravo je Tunišanin pokušao sa distance kada je bio izblokiran. Barani su na sve načine pokušavali da unište fudbal, valjanje po terenu, navodne povrede, česti prekidi su bili njihov način da dođu do produžetaka. 

I Kragujevčanima je ponestajalo snage, a Mornar je stigao i do drugog gola. 

Ponovo je strelac bio Ondong, primio je loptu iz auta pored Simovića, namestio se i šutirao, Lijeskić nije uspeo da odbrani - 2:0!

I posle gola, naravno, opstrukcija igre od strane Mornara, na sve načine su prekidali igru, valjali se po travi.

I onda 8. minut nadoknade, Lijeskić šalje loptu, ona se odbija do Aleksića za 2:1! Fenomenalan šut omladinskog reprezentativca Srbije sa oko 20 metara u sam ugao!

Produžeci!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Thursday, 01.08.2024
00:30

Žao mi je Radničkog, ali morali su izvući 1:1 ili 2:2, slabo su fizički pripremljeni.