UŽIVO - Neverovatna situacija ''presekla'' Partizan, Pančevci uzvratili, a onda se opet probudio Baždar!

Autor: Darko Mitrović
subota 02.03.2024.
19:00
Izvor: Sportske.net

Do tada je sve izgledalo savršeno za crno-bele.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Sve zanimljivija borba u Humskoj, između Partizana i Železničara.

U prvih desetak minuta je delovalo da bi crno-beli večeras mogli da ostvare rutinsku pobedu, ali se ubrzo sve promenilo.

Podsetimo, Baždar je u sedmom minutu doveo crno-bele u vođstvo na centaršut Kalulua sa desne strane, a par minuta kasnije neverovatna situacija sprečila je još jedan gol. Goh je bio u stopostotnoj prilici, obišao je golmana, ali se na putu ka praznoj mreži isprečio bek Partizana Aranđel Stojković koga je lopta pogodila i ova velika prilika je propala.

Od tog trenutka, pritisak crno-belih je popustio i Železničar je sve češće delovao na polovini domaćina.

Postajali su gosti sve opasniji, a u 20. minutu to su krunisali izjednačujućim golom koji je postigao Stefan Hajdin na centaršut Kneževića - 1:1!

Mogao je Baždar da vrati prednost Partizanu, ali u 27. minutu je propustio stopostotnu priliku, kada je iskosa sa leve strane šutirao pravo u golmana Mijatovića. Lopta se zatim vratila Baždaru u noge, ali on je onda šalje paralelno sa gol-linijom, gde nije bilo nikoga da je prosledi u mrežu.

Ipak, bila je to najava onoga što je usledilo minut kasnije, kada je Baždar sa desne strane asistirao Nathu, a Izraelac ovu priliku ne propušta - 2:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke