UŽIVO - Partizanov maler za malerom, niz spornih situacija, a onda Saldanja postiže debitantski gol!

Autor: Darko Mitrović
subota 29.07.2023.
22:42
Izvor: Sportske.net

Kakav meč!

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Mnogo uzbuđenja i sadržaja večeras na TSC Areni u Bačkoj Topoli, a ovde ćemo se zadržati na periodu od samog kraja prvog i nekoliko minuta drugog poluvremena, kada je Partizan doživeo maler za malerom.

Tek što su crno-beli napravili preokret, poveli sa 2:1, Kanute je skrivio penal nad Stanićem, i to petnaestak sekundi pošto je isteklo dva minuta nadoknade vremena. Sudija Mitić je ipak pokazao na belu tačku pre nego što se završi poluvreme, a Đakovac je sa bele tačke savladao golmana Stevanovića.

To je bio tek početak serije pehova za ekipu Partizana. Posle osam minuta igre u drugom poluvremenu, strelac drugog gola za Partizan Kristijan Belić se požalio na bolove u predelu kolena i odmah je morao da izađe iz igre, a zamenio ga je Šćekić.

Trener Duljaj je istovremeno izvršio još dve izmene, a priliku da debituju dobili su Kalulu i Saldanja. I bukvalno u prvom kontaktu s loptom Saldanja je iznirio penal posle dobre saradnje sa Menigom. Natho je izveo penal, ali je njegov udarac zaustavio golman Ilić!

Samo dva minuta kasnije, u 57. minutu, mladi Ilić je postigao gol posle slobodnog udarca koji je izveo Natho. Međutim, gol je poništen zbog ofsajda! Još jedna situacija o kojoj će se diskutovati posle ovog meča!

Natho je izašao iz igre u 70. minutu, zamenio ga je Pantić i pet minuta kasnije skrivio penal! Opet sporna situacija, da li je prekršaj bio van ili unutar kaznenog prostora.

Za razliku od finiša prvog poluvremebna, ovoga puta Đakovac ne uspeva da savlada Stevanovića, golman Partizana je izašao kao pobednik ovoga puta!

Kazna za ovaj promašaj odmah je usledila na drugoj strani, posle Pantićeog kornera. Lopta je ubačena u peterac gde se Saldanja najbolje snašao i doveo Partizan u vođstvo od 3:2 u 79. minutu!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke