Valensija video razigrane Nišlije, Partizan pao na sedmo mesto!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.09.2024.
21:55
Izvor: Sportske.net

Odneli su sva tri boda iz Uba.

© 2024 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT
© 2024 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Povezane vesti

U poslednjoj utakmici osmog kola Superlige Srbije, niški Radnički je večeras kao gost savladao ekipu Jedinstva u Ubu rezultatom 2:0.

Ovo je treća pobeda Nišlija u poslednja četiri kola, ukupno četvrta od starta sezone, pa su se najnovijim trijumfom učvrstili u gornjem delu tabele i sada se nalaze na šestom mestu, ispred sedmoplasiranog Partizana!

Što se tiče Ubljana, u njihovim redovima je debitovao Uroš Matić, ali nije uspeo da pomogne svom timu da izbegne novi poraz. Jedinstvo ostaje na poslednjem mestu sa samo jednim osvojenim bodom iz osam odigranih mečeva.

Preneli smo tokom večeri da je ovoj utakmici prisustvovao i Antonio Valensija, dugogodišnji fudbaler Mančester junajteda i bivši saigrač Nemanje Matića, zahvaljujući kome je i stigao do Uba, a sudeći po rečima čuvenog Ekvadorca, utisci su mu odlični.

A niški Radnički mu se predstavio u lepom svetlu. Tim trenera Nikole Drinčića je u najvećem delu meča bio bolji rival i zasluženo je trijufovao. 

Domaći su odolevali do 50. minuta, kada je Radivoj Bosić na asistenciju Stojanovića doveo Nišlije u vođstvo, a pitanje pobednika rešio je Jurukov u 62. minutu, posle akcije Belakovića i velikog nesporazuma mladog golmana Vukašina Jovanovića sa svojim defanzivcem.

U finišu je Jedinstvo pokušavalo da stigne bar do počasnog gola, imali su domaći par dobrih prilika, ali ih nisu iskoristili.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke