"Valjak" na plus 8!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 28.10.2021.
18:48
Izvor: Sportske.net

Pobeda crno-belih protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa Partizana je zabeležila novu pobedu u domaćem prvenstvu, ovoga puta protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca sa 3:1 (1:1). 

U prvom poluvremenu nismo videli dobru igru Partizana, Metalac je igrao sasvim solidno, dok su u drugom crno-beli dodali gas i slavili protiv neugodnog rivala. 

Partizan je poveo u 7. minutu utakmice. 

Jojić je pronašao Rikarda Gomeša, ovaj je iz drugog pokušaja uspeo da pogodi mrežu za 1:0.

Metalac je došao u Humsku da igra fudbal, a samo dva minuta nakon gola Partizana imali su kolosalnu šansu, Vlalukin je centrirao sa desne strane, u sredini je bio Stuparević koji gađa glavom i pogađa prečku gola golmana Popovića. 

U nastavku odlični Metalac, videlo se da žele gol, uspeli su i da dođu do njega u 29. minutu. Videli smo tada veliku grešku Siniše Saničanina, iskoristio je to Stuparević koji pogađa mrežu golmana Popovića za 1:1. 

Do kraja poluvremena bez promene rezultata, Partizan i Metalac nisu stvorili ozbiljne šanse, iako je domaćin imao terensku inicijativu. 

U nastavku očajan početak gostiju, tačnije, golmana Maslarevića. Nakon dodavanja ka njemu, izgubio je loptu, tačnije, ukrao mu je Rikardo Gomeš, Maslarević potom pravi prekršaj u kaznenom prostoru što je sudija Lukić dosudio kao najstrožu kaznu. 

Siguran izvođač bio je Natho koji je ušao na poluvremenu za 2:1, igrao se 52. minut. 

Partizan daleko bolji do kraja utakmice, imali par veoma ozbiljnih napada, a onda gol u 68. minutu, ponovo je strelac bio Izraelac. 

Golman Popović je poslao daleku loptu na protivničku polovinu, ofsajda nije bilo, Jojić je izbio sam ispred golmana Maslarevića i nesebično je dodao do Natha kojem nije bilo teško da postigne novi gol u dresu crno-belih za konačnih 3:1. 

Dakle, Partizan je sada na osam bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala, ali ima i utakmicu više. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke