"Valjak" ne staje!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 20.10.2023.
21:52
Izvor: Sportske.net

Velika pobeda Partizana u Subotici, dopadljiva igra u nastavku!

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Dopadljivo igra Partizan.

Tri gola u Subotici, dovoljno za novu pobedu i učvršćivanje na prvom mestu na tabeli, bilo je 0:3 (0:0), a sve golove smo videli u nastavku i bili su plod sjajnih akcija Partizana. 

Crno-beli su bili nešto agresivniji rival na startu utakmice, ali nisu često stizali do gola domaćina. Blaga inicijativa Partizana se nije isplatila ekipi Igora Duljaja, a Spartak je imao jednu šansu preko Ćalasana, ali nije uspeo da pošalje bolju loptu u peterac.

Partizan je najbolju šansu propustio u 35. minutu kada je Kanute šutirao i pogodio stativu, samo par sekundi kasnije je šutirao pored gola. 

Do kraja beležimo i jedan šut Stanojeva koji je otišao preko gola, kao i sjajan šut Bibarsa Natha, kada je golman Spartaka odlično odbranio. 

Nastavak nam je doneo uzbuđenja. 

Dobro ubačena lopta Natha u 54. minutu utakmice kada je Antić malo kasnio na loptu, da bi na drugoj strani bio viđen pokušaj Todoroskog koji je završio u mreži, ali sa spoljne strane. 

U 58. minutu dobar udarac Belića koji je završio pored gola, a na drugoj strani velika šansa za Todoroskog koji nije bio dovoljno precizan, golman Jovanović je uspeo da odbrani. 

I onda gol u 61. minutu, Zahid je šutirao i pogodio stativu, tu se našao Mihailo Ilić koji je ubacio loptu u mrežu, ispostavilo se posle gledanja VAR snimka da nije bio u ofsajdu jer Svetozar Marković nije dirao loptu, ali je rukom poslao loptu u mrežu.

Samo osam minuta kasnije gol u mreži Spartaka. Posle prekida Nikolić prebacuje loptu do Svetozara Markovića koji zakucava loptu u mrežu, od prečke se odbila za 0:1!

Na drugoj strani šansa za Đurasovića, ali je odbranio Jovanović, na drugoj strani Nikolić je trčao kontru, u velikoj šansi se našao Severina koji je poslao predug for. 

U 77. minutu fantastična akcija Partizana i novi gol. 

Nikolić je bio raspoložen za igru, uputio je fantastičnu loptu za Zahida koji vara svog čuvara, pa šalje loptu u mrežu za 0:2!

Sve je bilo rešeno u 81. minutu. Tada je Partizan stigao do trećeg gola, Belić je video Severinu na desnoj strani, usledila je povratna lopta za Saldanju koji majstorski pogađa za 0:3!

Spartak je mogao do počasnog gola preko Ćalasana koji je šutirao glavom malo pored gola. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke