"Valjak" proradio, Pazarci bez šanse u Humskoj

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 08.05.2023.
21:56
Izvor: Sportske.net

Partizan dobrom igrom savladao Novi Pazar.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Pobeda ekipe Partizana u okviru 34. kola Super lige Srbije protiv Novog Pazara, bilo je 2:0 (1:0) i crno-beli i dalje imaju teoretske šanse da stignu do drugog mesta na tabeli. Napomenimo i da je i današnji meč protekao bez prisustva publike na stadionu. 

Partizan je krenuo u ofanzivu od starta meča, u drugom minutu šutirao je Rikardo, ali je izblokiran.

Minut kasnije, posle dva vezana kornera, nakon drugog i centaršuta Pantića, Šehovoć je glavom pogodio za 1:0.

Iako je delovalo da će Partizan nastaviti u istom ritmu, tempo je posle gola malo opao. Doduše, imao je Partizan ozbiljne nalete, nedostajala je bolja završnica.

U 20. minutu Rikardo je otišao previše u stranu posle Nathovog pasa, baš kao i Menig u 28. kada je obišao golmana, ali je otišao ukoso i bezuspešno pokušao da pronađe Rikarda.

Natho je nastavio da proigrava svoje saigrače, u 32. minutu je pronašao Dijabatea, koji je oklevao pa je na kraju izblokiran.

U 40. minutu Menig je uputio strašan udarac, ali je sa 25 metara pogodio prečku, što je bila i poslednja šansa u prvom delu igre. 

Pazarci nisu izgledali kao neko ko bi mogao da ugrozi gol Partizana u drugom poluvremenu, crno-beli su bili bolji, ali nikako nisu stizali do dobrih prilika.

Ipak, videli smo još jedan gol do kraja susreta. 

Igrao se 82. minut kada je sve bilo rešeno. Bila je to sjajna akcija crno-belih, Dijabate, koji je mogao i sam da reši situaciju, dodao je do Rikarda kojem nije bilo teško da postigne gol za konačnih 2:0.

Na tri kola do kraja, ekipa Partizana je na četiri boda manje od Čukaričkog i TSC-a...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke