Vanić: ''Žalim za propuštenim šansama''

Autor: Beta Beta
četvrtak 06.07.2017.
23:16
Izvor: Beta

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Vanić rekao je večeras da žali za propuštenim prilikama svoje ekipe u revanš utakmici protiv Ružomberoka, kao i da se Novosadjani sada okreću pripremama za takmičenju u Super ligi Srbije.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

"Rezultat normalno nije na strani Vojvodine. Počeli smo utakmicu kako je trebalo i išla je u pravcu u kom je trebalo. Bilo je i discipline i odgovornosti. Ipak, žalim za propuštenim prilikama, bilo je situacija kada smo mogli da rešimo utakmicu, a ne da pravimo nepotrebne faulove u opasnoj zoni", rekao je Vanić novinarima u Ružomberoku.

Fudbaleri Vojvodine eliminisani su u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa od slovačkog Ružomberoka ukupnim rezultatom 2:3, nakon današnjeg poraza u revanšu od 2:0.

"Igrali smo dobro u prvom delu i na pauzu otišli s rezultatom koji nam odgovara, onda smo u drugo poluvremenu imali par dobrih situacija, nastavili bez oscilacija, protivnik nije stvarao prilike, osim iz prekida. To su bili bespotrebni faulovi, a onda i autogol..."
, rekao je Vanić.

On je ocenio da je posle gola došlo do "određenog pada", ali da je ekipa i posle toga "želela da dodje do gola" i izbori produžetke.

"Momci su sada utučeni, imali su veliku želju, bili su spremni, imali su borbenost, ali šta je tu je, sada nam sledi analiza i priprema za Super ligu"
, zaključio je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žeza
Friday, 07.07.2017
11:48

Ajde sad da se Firma dokaže kao prava, nek sada smeni očiglednog neznalicu Vukovića. Ipak je Zbiljić deset u glavu za pumpadžiju. Mada sad je već kasno. NAPRED VOJVODINA!!!

avatar
disqus_OmiNyexRzu
Friday, 07.07.2017
12:01

Fudbalski klub Vojvodina podneo je tužbu protiv Firme “Vuković 1967″ DOO zbog protivpravnog prisvajanja novca sa tekućeg računa FK Vojvodina.nnPovodom nedavnog protivpravnog i nezakonitog prisvajanja novca sa tekućeg računa FK Vojvodina od strane firme “Vuković 1967″ DOO iz Veternika, čiji je vlasnik bivši potpredsednik FK Vojvodina Dragoslav Vuković, fudbalski klub Vojvodina obaveštava javnost da je protiv iste firme podnela tužbu po više osnova pred nadležnim državnim institucijama, sa ciljem da bi se klub zaštitio od, slobodno možemo reći, otimačine novca sa našeg računa.nnFudbalski klub Vojvodina još jednom podseća javnost na to da je firma “Vuković 1967″ DOO još tokom leta 2014. godine blokirala klupski račun na iznos od 273 miliona dinara i to na osnovu menice koju je izdala prethodna uprava FK Vojvodina, čiji je član bio i sam Dragoslav Vuković.nFudbalski klub Vojvodina podneo je tužbu protiv Firme “Vuković 1967″ DOO zbog protivpravnog prisvajanja novca sa tekućeg računa FK Vojvodina. Povodom nedavnog protivpravnog i nezakonitog prisvajanja novca sa tekućeg računa FK Vojvodina od strane firme “Vuković 1967″ DOO iz Veternika, čiji je vlasnik bivši potpredsednik FK Vojvodina Dragoslav Vuković, fudbalski klub Vojvodina obaveštava javnost da je protiv iste firme podnela tužbu po više osnova pred nadležnim državnim institucijama, sa ciljem da bi se klub zaštitio od, slobodno možemo reći, otimačine novca sa našeg računa. Fudbalski klub Vojvodina još jednom podseća javnost na to da je firma “Vuković 1967″ DOO još tokom leta 2014. godine blokirala klupski račun na iznos od 273 miliona dinara i to na osnovu menice koju je izdala prethodna uprava FK Vojvodina, čiji je član bio i sam Dragoslav Vuković.

avatar
Branislav Kokora
Thursday, 06.07.2017
23:58

Kako te nije sramota, beton ligo od čoveka? Postavio si bunker protiv ovih jadnika i sada spočitavaš igračima nekakve nepotrebne faulove?? nBunker, sa 3 igrača u kontri, Vojvodina nije igrala ni protiv Sampdorije niti Verdera, Atletika ....U VOJVODINI SE NE IGRA BUNKER NEZNALICO!!! U Vojvodini se na disciplini ne insistira, disciplina se u Vojvodini podrazumeva, jer Vojvodina ima fudbalsku akademiju u kojoj svoju decu uči vrhunskom fudbalu. Onom koji ti nikada nisi igrao niti razumeo. nŠta dočekaše naši igrači, sramota. Vaniću , nisi dobrodošao u Novom Sadu. Ovako, kao ti ,niko nikada nije osramotio Vojvodinu!!!!

avatar
paok
Friday, 07.07.2017
06:42

Vise vam je klub osramotila uprava nego on. Uostalom sta ste ocekivali, da prodjete sa ovakvim timom. Niste nikoga doveli. Imate vasu skolu gde su vam igraci dobri dok su klinci a kad predju u prvu ekipu onda uglavnom tabla. Eto reci mi koji je to iz vase skole juce igrao a da valja ili da je odigrao kako treba. Uostalom sam Milenkovic vredi vise od svih vasih klinaca.

avatar
RašaNoviSad
Thursday, 06.07.2017
23:34

KOJU SI TI UTAKMICU GLEDAO IMALI SMOJEDNU POLUŠANSU MALBAŠIĆA.nAKO STE LJUDI TI I ONAJ PUMPADŽIJA TREBA DA PRODUŽITEDALJE OD VOJVODINE I POVEDITE I MIJIĆA

avatar
Burazer
Thursday, 06.07.2017
23:31

Smena trenera sutra ujutru :D