"Vanserijski rezultati za istoriju" - Partizan zove navijače na proslavu jesenje titule, ulaz besplatan!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 15.12.2021.
20:09
Izvor: Sportske.net, Beta

Protiv Kolubare, crno-beli spuštaju jesenju zavesu.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da će ulaz na utakmicu protiv Kolubare, u 21. kolu Super lige Srbije biti besplatan.

Partizan je danas pobedom protiv Metalca 3:0 u Gornjem Milanovcu obezbedio titulu jesenjeg šampiona, kolo pre kraja polusezone.

U saopštenju na klupskom sajtu navodi se da je ekipa Aleksandra Stanojevića, iako suočena sa mnogobrojnim kadrovskim problemima, od pandemije korona virusa, povreda i odlazaka igrača, "ostvarila vanserijske rezultate koje su zabeleženi samo nekoliko puta u celokupnoj istoriji kluba".

"Zato, pozivamo sve Grobare i simpatizere crno-belih da u subotu u 13 časova dodju na stadion Partizana kako bismo pozdravili jesenje prvake i zajedno ih pogurali da pobedom održimo pet bodova razlike u odnosu na drugoplasiranu ekipu. Ulaz će biti slobodan. Za nove pobede sa crno-belima! Za jesenje prvake i proleće u Evropi", piše u saopštenju.

Partizan je jedina neporažena ekipa u Super ligi ove sezone i prvi je na tabeli sa 56 bodova, pet više od Crvene zvezde.

Partizan i Kolubara igraju u subotu od 13 časova na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke