''Vaspitne'' mere ''Recka'' Antića u poluvremenu: ''Polomio sam pola svlačionice''! Potkačio i trenera Rada

Autor: Darko Mitrović
subota 11.05.2019.
22:44
Izvor: Sportske.net

Epilog znamo, rezultatski preokret i nova tri boda ekipe iz Vranja.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

S obzirom da je trka za titulu, kao i za izlazak na evropsku scenu rešena, najveću pažnju u samom finišu sezone izazivaju dešavanja u borbi za opstanak.

Danas je jedna od ugroženih ekipa, Dinamo iz Vranja, na svom terenu posle preokreta u drugom poluvremenu savladao Spartak sa 2:1 i tako uvećao izglede za ostanak u elitnom društvu.

Posle meča, trener i predsednik kluba Dragan ''Recko'' Antić je priznao da je u poluvremenu bio veoma ljut na svoje igrače i otkrio na koji način ih je dodatno motivisao.

''Prvo da se zahvalim vernoj publici koja nam je dala vetar u leđa. Znamo koliko Spartak vredi kao ekipa, vezali su šest-sedam pobeda u nizu, pobedili i Partizan u Beogradu, a i sa ovako mladim sastavom su pokazali da znaju mnogo.

Mi smo igrali u grču, imali smo šansu Macukasa, da je on dao gol drugačije bi se odvijala utakmica, ali promašio je, primili smo gol...

U poluvremenu sam ušao... polomio sam pola svlačionice, nekima sam možda i vaspitno udario... onako odigrati za Dinamo, ono je tragedija.

Ne možeš da nosiš dres Dinama, a da se boriš tako. Moraš da ostaviš srce na terenu ako hođeš da igraš za Dinamo. Pojedinci će završiti karijeru u Dinamu ovom utakmicom, jer vidim da na njih ne mogu da računam.

Iskoristili smo dve šanse, brze, možda malo.. prvi gol fenomenalan, drugi nisam ni video kako je pao, znam da je Gašić dao gol. Pribojavao sam se, ali smo uspešno priveli meč kraju'', objašnjava Antić.

Na kraju je imao i jednu poruku za trenera Rada Bogdana Koraka, a na temu broja navijača na stadionu u Vranju.

''Čestitam mojim momcima na pobedi, zahvaljujem publici što je došla u velikom broju. Moram da pozovem onog mog druga iz Rada, Koraka, koji kaže da u Vranju ne može više od 1.500 ljudi da stane. Moram da ga dovedem,da vidim da li je išao u školu da može da izbroji, videli smo svi da je bilo sigurno oko 4.000 gledalaca, možda i više...'', poručio je Antić.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Internazonale-Niksic
Tuesday, 14.05.2019
21:04

Ovaj se ponaša kao neki šerif

avatar
svojnasvome
Sunday, 12.05.2019
10:40

Xaxaxa znamo odnose spartaka I zvezde, a vranje naravno je filijala....kakav bre prrlqz....dno

avatar
paok
Sunday, 12.05.2019
09:30

Da je normalno ispali bi vi odavno.

avatar
RašaNoviSad
Sunday, 12.05.2019
07:22

a oćt ti da platiš to što si poloio ili će opet iz budžeta

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 11.05.2019
23:15

dinamo je bas mali klub a ovaj prica o njemu kao da je u pitanju Benfika...