Vatreno u Humskoj, Partizan neće igrati polufinale Kupa?!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 20.04.2024.
20:39
Izvor: Sportske.net

Neverovatno.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Razočarani odlukama sudije Pavla Ilića večeras u 173. večitom derbiju, u upravi Partizana ozbiljno razmišljaju da li da pošalju svoje fudbalere na teren stadiona "Rajko Mitić" u polufinalu Kupa Srbije. 

U dopisu koji je poslat medijima se to i navodi. 

"Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. večiti derbi. Čovek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena. 

Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč u kome smo u većem delu bili bolji tim i imali vođstvo. Iz tog razloga, fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu", stoji u dopisu. 

U Partizanu su posebno ljuti zbog situacija u finišu, pre svega zbog nedosuđenog faula Endiaja kod drugog gola, kao i zbog mišljenja da je Antić kod penala u nadoknadi napravio faul van kaznenog prostora. 

Podsetimo, utakmica je završena rezultatom 3:2 u korist Crvene zvezde koja je preokrenula u finišu utakmice. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak