Vazura: ''Doveli smo osam igrača, naš glavni rival ima ogroman budžet''

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.07.2024.
16:30
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor Partizana razgovarao je danas sa novinarima.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Dva dana pred Partizanovu premijeru u novoj sezoni protiv Napretka u Humskoj, generalni direktor crno-belih Miloš Vazura je u razgovoru sa novinarima napravio osvrt na ono što je urađeno tokom letnjeg prelaznog roka.

Posebno se pohvalio povratkom trenera Aleksandra Stanojevića i izrazio je nadu da će navijači zbog toga biti zadovoljni, a naglasio je da je ovog leta u Partizan došlo osam novih igrača (zapravo sedam - Mujakić, Arijaga, Jurčević, Lazarević, Đurđević, Zubairu i Đorđe Jovanović, prim.aut.).

Šta to znači za ambicije kluba u sledećoj sezoni?

''Kao i uvek, Partizan ima najveća očekivanja. Ono što je bil odo nas, uprave, jeste da dovedemo najboljeg trenera kog smo mogli. Mislim da svaki navijač Partizana treba da bude zadovoljan dolaskom Aleksandra Stanojevića. Imamo čvrst ugovor sa njim, tri godine. Ispunili smo za sada sve želje sportskog sektora, njegove lične, za dovođenje igrača.

Naravno da Partizan uvek ide na osvajanje titule, zato smo i doveli Stanojevića koji zna kako se to radi. Nadam se da ćemo se boriti do kraja sezone, i videćemo. Imamo i protivnike, nismo sami u tome. Naš glavni protivnik ima ogroman budžet, to znamo svi. Neće biti lako, ali borićemo se. Ono što je sigurno, obećavamo da će sa Stanojevićem ekipa dati 100 odsto'', uverava Vazura, a prenosi ''Telegraf''.

On je potvrdio da će Samed Baždar sutra otputovati u Saragosu kako bi ozvaničio transfer, a hoće li biti još pojačanja do kraja letnje pijace?

''Očekuje se, naravno, još pojačanja. Ono što je bilo treneru i sportskom direktoru bitno, ko da dođe pre početka, došli su. Sad naravno, mnogo će uticati to kako budemo igrali evropske utakmice... 

Naravno, Dinamo Kijev... Oni su kao što već znate favoriti u ovoj utakmici, ali ako se desi da prođemo Dinamo Kijev, automatski smo u Ligi Evrope, i moći ćemo dalje da nastavimo još neko dovođenje igrača. Imamo prioritet nekih igrača koje treba da prodamo, koji neće biti u tom nekom prvom krugu koji Stanojević planira da igra, i čekamo to, ali opet kažem, mnogo zavisi od evropskih utakmica, i od toga zavisi i naš budžet, tako da moramo da sačekamo te neke utakmice, ali bez tog čekanja kažem, ostala je okosnica tima, to jest ceo tim i doveli smo osam igrača. 

U ovom trenutku, nama ne treba ni jedan za sada, ali opet kažem sve želje trenera i sportskog direktora ukoliko budu imali neku želju, mi kao uprava ćemo probati da ispunimo'', objasnio je Vazura. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran pfc
Thursday, 18.07.2024
08:40

Idi samo idi ,da li je mogice da ppstoji ovakav bezkicmenjak kojo ne cuje one zbog kojih klub postoji vec tera svoje kao da je sve u najboljem redu,kao da je postigao uspeh sto je osvojio u zadnjih 5 god.NISTA.Idi bruko ker te navijaci nece dovesces do ekscesa