Vazura: "Nećemo trpeti ucene nijednog oca, dali smo mu najveći ugovor u istoriji"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 22.06.2023.
11:21
Izvor: Sportske.net

Imaju problem sa omladincem.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura rekao je da ponuda za talentovanog fudbalera Matiju Popovića (17) stoji i da njegov otac još uvek nije odgovorio na nju.

Milan i Borusija Dortmund zainteresovani su za talentovanog fudbalera kojem stipendijski ugovor ističe na zimu. Partizan na sve načine pokušava da potpiše profesionalni ugovor s njim i tako klub ostvaruje pravo da zaradi na njegovom transferu, ali evropski giganti se utrkuju.

Na tu temu, Miloš Vazura govorio je danas uoči početka priprema "parnog valjka".

"To je dete iz Omladinske škole. Razgovarali smo sa ocem. Partizan nije klub koji će trpeti ucene nijednog oca i dok sam ja u klubu sigurno niko nećemo davati nikakve procente, a mogu da kažem da se radi o 50 odsto od dalje prodaje. Igrač je dobio ponudu kluba koja je najveća u istoriji kad je u pitanju mladi igrač, jer mislimo da je veliki talenat, ali u ovom trenutku ponuda i dalje stoji. Nemamo nikakav odgovor, to je to. Ako ne potpiše, želim mu sve najbolje u životu", rekao je Vazura i dodao:

"Ako neko želi da ide mimo Partizana, želim mu srećan put. Ali ja sam ubeđen da to nije dobar put. Ja bih voleo da taj igra potpiše za Partizan i na osnovu izveštaja Ivice Kralja dobio je taj najveći ugovor. Ali, imali smo i ranije situacija sa roditeljima i nećemo dozviliti da iko uđe u prvi tim, a da nismo načisto sa njim. Želje druge strane nisu fudbalske, a ni zakonite. Nećemo kršiti propise da bi neko bio zadovoljan", naveo je Vazura.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke