Vazura: "Nisam vidovit kao moj kolega iz Zvezde, Saldanja fokusiran na Partizan"

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 17.06.2024.
11:30
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor Partizana govorio za medije pred početak priprema.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana počeli su danas pripreme za novu sezonu, u koju ulaze sa novi-starim trenerom Aleksandrom Stanojevićem i koju će početi od drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, u "stazi pratilaca".

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura razgovarao je sa novinarima uoči početka priprema o svim zanimljivim temama.

Prvo je sumirao prethonu sezonu i zahvalio se trenerima koji su u prošloj sezoni sedeli na klupi Partizana .

"Hvala Igoru Duljaju i Albertu Nađu za sve što su uradilii za Partizan. Imali smo tešku godinu iza sebe, u stvari dve teške godine. Od situacije da se borimo za prvo mesto u roku od mesec dana smo izgubili mnogo bodova, što Partizanu ne sme da se dozvoljava i dešava, zbog toga smo i doveli trenera. Smatram da je Aleksandara Stanojević je najbolji trener u Srbiji. Radio sam sa njim u jednom mantadu, zna kako radi i koliko je posvećen.Time što je potipisao na tri godine da je Partizan time obezbedio neku stabailnost. Boriće se do kraja, kako je i sam najavio. To je bilo naše najvažnije pojačanje u prelaznom roku. Nastavlajmo dalje da se pojačavamo", rekao je Vazura novinarima na Teleoptiku i dodao:

"Stanojević je veliki partizanovac i bilo lako da razgovoramo sa njim. S strane je bilo lako,a sa druge situacije sa klubom je komplikovana i on je čovek koji oseća Partizan koji je rekao da je tu da pomogne, da je tu tri godine i da napravimo nešto".

Osvrnuo se Vazura i na sastav tima.

"Dobar deo ekipe ostaće na okupu, otišli su igrači kojima je istekao ugovor. Ostatak ekipe je tu, a ono što sigurno možemo da obećamo navijačima  da ćemo se pojačati na nekim pozicijama, doći će oko 4-5 novih igrača. Prelazni rok je živa stvar, nadam se da ćemo vrlo brzo imati neke igrače sa kojam pregovaramo već duže vreme".

Govorio je i o Sladanji.

"Sa njim smo razgovarali po završetku sezone, dogovorili smo da ostane fokusiran na ekipu do kraja kvalifikacija. Ne vodimo pregovore oko njegove prodaje, iako zovu svaki dan. Imamo interesovanja za mnoge naše igrače."

Vazura je poručio i da će u klubu biti novih ljudi.

"Ove nedelje će btii neki novih ljudi u upravi, osavimo to za par dana. Dobićete informacije", rekao je Vazura.

Upitan je i kolike prihode očekuje od letnjeg prelaznog roka.

"Nisam vidovit kao moj kolega iz Crvene zvezde, koji je več najavio koliku če imati dobit. Kad budem vidovit možda ću znati nešto unapred. Znamo šta bismo voleli da zaradimo, jedno su želje drugo mogućnost. tržište diktira cene, videćemo. Biće bitno kako nastupimo u evropskim utakmica. Prodaćemo sigurnao neke igrače", poručio je Vazura.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke