Vazura odgovarao - Pozitivne vesti oko Asana, šta se očekuje od Sadika i ko će još doći?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 15.07.2021.
12:42
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor crno-belih smatra da je Partizan već odradio veliki deo posla na tržištu.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Danilo Pantić i Rikardo Gomeš su, za Miloša Vazuru, velika pojačanja Partizana. 

"Izveštaj o pojačanjima je jako pozitivan. Rikardo je došao jer smo imali cilj da dovedemo nekoga ko je već upoznat sa sistemom. Rekli su mi kao da nikada nije napuštao Partizan. Odmah se snašao. Moja želja je bio Dača Pantić. On kao igrač Partizana može odlično da izgleda. Očekujem dosta od njega", rekao je Vazura. 

Kritikovao je i Sejdubu Sumu koji je izgubio pasoš, dok se sa Bajbekom ubrzano radi na raskidu ugovora. 

Šta se dešava sa Asanom?

"Razgovaramo sa advokatima. Oni misle da to može da se završi pozitivno po nas. Imali smo sastanke, uveravaju nas da tužba odlično stoji", rekao je Vazura. 

Generalni direktor Partizana ističe i da sa Stojkovićem definitivno neće biti problema, bez obzira na njegovu želju i da će svakako u subotu biti na golu crno-belih. 

Pored toga, biće smanjenja plata pojedinim igračima. 

"Razgovaraćemo s nekim igračima oko smamjenja plate. Nećemo sa svima, neki opravdavaju platu. Idemo u tom smeru. Videćemo još i ko će da dođe i ko da ode. Sigurno dolazi još jedan igrač, ne žurimo. Želimo dobrog igrača. Ko prati, vidi da imamo dobru prodaju i da smo u plusu što se toga tiče. Nadamo se daćem da nastavimo tako. Nadamo se i velikom transferu Sadika. Partizan će u najgorem slucaju da dobije četiri miliona od tog transfera", rekao je Vazura. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Friday, 16.07.2021
13:21

Kakav genije radimo na smanjenju plata, nekima cemo smanjiti nekima ne ha hs covek radi na homonizaciji. Uzas necu da psujem.