Vazura odgovorio na prozivke, ko to viče "uprava napolje"?

Autor: Aleksandar Golubović
petak 11.03.2022.
09:15
Izvor: Sportske.net

Oglasio se direktor crno-belih.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura rekao je da su crno-beli jeftino primali golove protiv Fejenorda, što je za posledicu imalo ubedljiv poraz u Humskoj, mada je očigledna i razlika na terenu.

Vazura uprkos visokom porazu od 5:2 ne želi da odustaje, premda su šanse za prolaz u četvrtfinale Lige konferencija svedene na minimum.

"Počeli smo dobro meč. Primili smo jeftino prva dva gola. Uspeli smo da povedemo. Od prvog minuta videlo se da je Fejenord jedna ozbiljna i organizovana ekipa. Evidentna je bila razlika u kvalitetu. Čestitke momcima. Borili smo se i borićemo se i dalje", rekao je Vazura za Sportski žurnal.

Dodao je da je pitanje šta bi bilo da je Bibras Natho ostao duže na terenu, a potvrdio je reči trenera Aleksandra Stanojevića da je Marko Jevtović igrao prehlađen.

Generalni direktor crno-belih dotakao se i prozivki sa tribina na račun uprave kluba.

"Ovo je ozbiljna ekipa. Došli smo u osminu finala. To je jedna jako manja grupa navijača skandirala "uprava napolje", nije ceo stadion", zaključio je direktor crno-belih.

Revanš meč protiv Fejenorda na programu je u četvrtak, a prethodno će crno-beli u nedelju dočekati kruševački Napredak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bosko Bajic
Friday, 11.03.2022
10:55

Pa jel ovaj nas z......a navijam preko trideset godina za partizan i ne poznajem ni jednog navijaca iz moga grada koji podrzava ovu lopovsku upravu