Vazura otkrio zimski plan, Partizan pregovara sa trojicom, ovo su mete!

Autor: Beta Beta
petak 12.01.2018.
12:28
Izvor: Beta

Generalni dirketor Partizana Miloš Vazura rekao je danas da su crno-beli u pregovorima s trojicom fudbalera, kao i da će klub u narednih 20 dana sigurno napustiti nekoliko igrača.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

"U pregovorima smo za tri igrača, od čega ćemo za dvojicu čekati dva do kraja prelaznog roka, jer oni dolaze iz ozbljnih evropskih klubova i jednostavno neće ići lako. Traži se više para u ovim trenucima, ali će se to do kraja menjati i biće pristupačnije Partizanu, jer im sigurno nije isplativo da plaćaju plate, a da ne igraju", rekao je Vazura novinarima.

On nije želeo da konkretno govori o imenima, ali je na pitanje da li je reč o ofanzivnim igračima odgovorio potvrdno, kao i da je potencijalno pojačanje zadnji vezni, odnosno Radosav Petrović.

"Jeste, želimo Raću. Pošto ne možemo da ga registrujemo za Ligu Evropa, ne bismo ga onda doveli na pola godine, već na godinu dana kako bi igrao kvalifikacije naredne sezone. Video sam da je Sporting angažovao jednog igrača, tako da će biti prostora da se pregovara za Raću", rekao je Vazura.

Na pitanje da li je u opticaju Saša Zdjelar, on nije želeo da komentariše, ali je rekao da je Partizan poslao ponudu za Djordja Ivanovića.

"Poslali smo ponudu, Ivanović je zainteresovan, ali je sada sve na Spartaku. U kontaktu smo s klubom već 20 dana. Mi dalje od ove ponude ne možemo da idemo, a ukoliko oni dobiju bolju ponudu od nekoga, naravno da će da prihvate. Drago mi je što je on rekao da je zainteresovan u Srbiji samo za Partizan, što je pokazao da je Partizanovac i da voli ovaj klub", rekao je on.


Vazura je rekao da se pregovara i s Čelsije o otkupu ugovora Danila Pantića i da veruje da će imati pozitivan ishod po crno-bele.

Direktor Partizana se potom osvrnuo i na odlaske.

"Što se tiče odlazaka pregovaramo s par klubovama vezano za neke igrače. Transver lista stručnog štaba i sportskog sektor je čvrsta u smislu da nema odstupanja. Imamo ponude za igrače koje smo hteli da prodamo. U narednih 20 dana će sigurno biti par dobrih prodaja", rekao je on.

Vazura je rekao da je bilo i ponuda za odredjene štopere, koje su odbijene.

"Dobili smo ponude veće od očekivanih, ali smo ih odbili. Što se tiče Evertona, čekamo ga da dodje u Beograd i da vidimo njegove želje. On je dobio ponude iz Italije i Belgije. On će ostati samo ukoliko bude imao želju. Nemamo šta da mu zamerimo, jer je dao 300 odsto u dresu Partizana i 'ginuo' je na terenu. Ta priča će biti gotova kad potpišemo ugovor... Ukoliko on bude želeo da ostane, ponudićemo mu novi ugovor", rekao je Vazura. 

On je dodao da neće biti dovodjenja više od jednog igrača iz Srbije, kao i da se crno-beli okreću svom podmlatku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dača
Friday, 12.01.2018
19:32

Ovi naši izgleda da nisu čuli ni za jednog drugog igrača sem Petrovića pa su zapeli za njega.

avatar
RIP KOBE
Friday, 12.01.2018
15:27

pod hitno se resiti igraca sa brojem 21 i tavambe!

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Saturday, 13.01.2018
09:45

I mi placamo u ratama tako da to gotovo uopste ne pije vodu. Ima da se otvore ili da lepo propadnu u otvorenu zemlju, ono od letos ne sme vise da nam se ponovi.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 12.01.2018
15:06

Urosevica cemo platiti 80 hiljada evra, i to cemo im ga placati u ratama:-D

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 12.01.2018
16:00

Nemamo para, ipak smo samo 20 miliona € zaradili od juna.

avatar
RIP KOBE
Friday, 12.01.2018
18:06

da ali sve to dolazi u ratama ipak mada ne big da vranim vaaazuru. smara lik sa finansijskom pricom.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 12.01.2018
17:27

Da, pravi smo crkveni misevi...

avatar
Friday, 12.01.2018
14:36

I eto sad opet čekaju kraj prelaznog roka i minut do 12 da dovedu nekog pa će im to biti izgovor da igrač nije prošao pripreme.Sad se više i ne nadam prolasku protiv Viktorije.Ako hoće rezultate moraće i da plate,ne možeš i da stisneš i da....

avatar
Povratak kralja 66
Friday, 12.01.2018
19:30

Nije poenta dovesti nekoga tj. bilo koga.

avatar
Povratak kralja 66
Saturday, 13.01.2018
00:39

Zaključio sam na osnovu realnih stvari, a ne želje iz kluba koje liče na bajku u vezi prelaznog roka. Ni najbogatiji klubovi na svetu koji ne moraju da prodaju svoje glavne igrače ne mogu da se pojačaju na početku prelaznog roka jer druga strana skoro uvek čeka do zadnjeg dana, časa pa čak i zadnjeg minuta prelaznog roka da bi prodala po što većoj ceni svog igrača. Nerealno je da Partizan može da dovede sva potrebna pojačanja do pre početka priprema tj. na početku prelaznog roka ne samo zbog činjenice koje sam naveo već zato što će svoje najbolje igrače prodati u drugoj polovini prelaznog roka i samim tim pojačanja (bolje od njih) dovesti nakon toga tj. na polovini priprema. Igrače koje dovode klubovi pre početka priprema su uglavnom igrači da pojačaju konkurenciju u timu ili igrači bez kluba. Partizan nema tu finansijsku moć da dovede i prava pojačanja i da ih ima od početka priprema.

avatar
Friday, 12.01.2018
19:56

pa nisam ja ni rekao da jeste nzm odakle si ti to zaključio

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Friday, 12.01.2018
14:33

Laze bez obraza,na ovom sajtu bila vest kad je rekao ivanovic da je svejednogde bi u Zvezdu ili partizan posto navija za spartak,komican je

avatar
DeXy \'92
Friday, 12.01.2018
15:29

Crko dabogda kad PARTIZAN pises malim slovom,a zvezdu velikim! .I.

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Friday, 12.01.2018
16:22

hahahah sagni se :D

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 12.01.2018
13:36

* transfer Voleo bih kad bi dosli (i) Gajic, Petrovic i Drazic (dva povratnika) i napadac (drugi ofanzivni igrac iz inostranstva, nadam se i stranac- Afrika ili Juzna Amerika), ne mora stoper, od toga sam se vec -oprostio-. Zdjelar? Ako on dodje, ostaje dilema da li za LE da budu registrovani Gajic ili DD:-)

avatar
El Matador PFC-FCB
Friday, 12.01.2018
18:13

2 stranca su Joelinton (Brazilac, 21 god.) iz Hofenhajma i Harold Preciado (Kolumbijac, 23 god.) koji nastupa za kineski Šenzen. Brazilac bi mogao da stigne na pozajmicu sa pravom otkupa dok bi za Kolumbijca morali da platimo 1,5 - 2 Miliona evra.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 12.01.2018
19:00

Hvala na kazi.