Vazura: ''Platićemo Zvezdi...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.07.2022.
23:57
Izvor: Sportske.net, Tanjug

Generalni direktor Partizana ljut zbog ovakve odluke, ali...

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je danas predstavio nove dresove za sezonu 2022/23, ali par sati pre toga stigla je informacija da je klub iz Humske kažnjen tromesečnom zabranom registracije novih igrača, jer Crvenoj zvezdi nije platio blizu 6.8 miliona dinara zbog štete koju su njegovi navijači napravili tokom prolećnih derbija na ''Marakani''.

Na ovu odluku je večeras reagovao generalni direktor Partizana Miloš Vazura koji je u izjavi za ''Tanjug'' ovakvu odluku Disciplinske komisije FSS nazvao ''budalaštinom''.

''Crvena zvezda nas je prijavila za te dve utakmice i bez ikakvih dokaza je Disciplinska komisija FSS odlučila da moramo da platimo 6,8 miliona dinara za uništene stolice. To je jedna budalaština i nefer presuda.

Mi do sada nismo imali slučajeve da jedni drugima naplaćujemo. Međutim, od sada će početi da se broji svaka šteta. Nema nikakvih problema, Partizan će isto brojati štetu kad budemo igrali derbi. Disciplinska komisija FSS je donela takvu kaznu na osnovu onoga što je Crvena zvezda prijavila. Mi smo se žalili redovnom sudu i sigurno smo da ćemo oboriti tu presudu. Ne postoji nijedan egzaktni dokaz koliko je stolica uništeno. Oni su dali jedan okviran broj, FSS je to prihvatio. Po našem mišljenju to nema nikakve logike'', objašnjava Vazura.

I pored svega toga, Vazura otkriva da će Partizan ipak isplatiti pomenuti iznos Crvenoj zvezdi.

''Platićemo kaznu, ali će redovni Sud presuditi u našu korist i vratiće nam deo sredstava. To je ogromna cifra. Videli smo slike, toliko nije bilo uništeno stolica, ali je Disciplinska komisisija FSS to prihvatila i odredila je kaznu Partizanu

Platićemo Zvezdi i nećemo imati nikakav problem sa registracijom igrača. U ovom trenutku to nam nije potrebno, jer smo sve igrače koje smo do sada doveli registrovali. Za Partizan nije završen prelaznik rok'',
naglasio je Vazura.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke