Vazura potvrdio - Partizan pregovara sa šampionom iz 2017!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.06.2023.
17:16
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Ljubimac ''grobara'' blizu povratka u Humsku.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Transfer Ognjena Vranješa je definitivno propao, ostalo je nejasno i zašto ga je Partizan uopšte i tražio, imajući u vidu njegove problematične izjave prema pojedinim ljudima iz Humske, a nova meta uprave Partizana sada je - Uroš Đurđević!

Bivši napadač crno-belih je jedan od najzaslužnijih za poslednju titulu, takođe i duplu krunu koju je Partizan osvojio 2017. godine.

Karijeru je početkom naredne sezone nastavio u Olimpijakosu, a godinu dana kasnije se preselio u španski Sporting iz Hihona, gde je ostavio značajan trag, proveo je tamo pet godina i ovog leta će najverovatnije promeniti sredinu.

Nedavno se kao moguća opcija pojavila meksička Santos Laguna, ali u trku je sada ušao i Partizan koji želi da Đurđevića vrati u Humsku!

Da nisu u pitanju samo spekulacije, potvrdio je generalni direktor Partizana Miloš Vazura u izjavi za ''Informer'', a pomenuti izvor je preneo i da su danas oko podneva u Humskoj obavljeni razgovori sa Đurđevićem.

''Uroš Đurđević je uvek rado viđen gost na stadionu Partizana, neko ko je ostavio trag u Partizanu u sezoni kada smo osvojili titulu i Kup. On ima ugovor sa klubom do 2027. godine, tako da je opcija pozajmica. Razgovarali smo, videćemo'', izjavio je Vazura.

U ovoj sezoni Đurđević nije imao impresivan golgeterski učinak. Odigrao je 35 mečeva, a postigao je šest golova, uz jednu asistenciju. On je u martu napunio 29 godina, a ono što otežava posao oko transfera je podatak da je prošle godine produžio ugovor sa Sportingom i da taj ugovor ističe tek 2027. godine.

Partizan je od njegovog transfera u Olimpijakos zaradio 2.5 miliona evra, a taj novac su Grci povratili Đurđevićevim transferom u Sporting. Danas se njegova tržišna vrednost na ''Transfermarktu'' procenjuje na 4 miliona evra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke