Vazura se odmah oglasio zbog Saldanje!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 12.01.2024.
14:15
Izvor: Sportske.net

Da li će doći do prodaje jednog od najboljih fudbalera Partizana u prvom delu sezone?

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Mateuš Saldanja je meta brojnih klubova i to nije tajna jer se radi o sjajnom golgeteru koji je dokazao kvalitet igrajući za Partizan u prvom delu sezone. 

Jedan je od najzaslužnijih što su crno-beli prvi na tabeli Super lige Srbije, a jedan od klubova koji su navodno ušli u pregovore sa Partizanom jeste i Fenerbahče. 

To su napomenuli danas turski mediji, a šta o tome misli generalni direktor Partizana, Miloš Vazura?

"Kao što sam i ranije rekao, Mateus Saldanja i bilo koji drugi igrač, a koji je stigao na leto u Partizan, nije na prodaju! Ne pregovaramo ni sa jednim turskim klubom, niti sa bilo kojom drugom ekipom u vezi sa Saldanjom. On će 18. januara, po dogovoru sa Partizanom, doći na pripreme i nastaviće rad sa ekipom i u prolećnom delu sezone. Saldanja je jedan od nosilaca igre našeg tima, jedan od je najboljih igrača i sigurni smo da će biti još bolji u prolećnom delu sezone. 

Prodaja Ilića nam daje mogućnost da zadržimo kostur tima, ona je bila planska, negde smo je i najavili u obraćanju javnosti i tim transferom smo omogućili sasvim normalno funkcionisanje kluba kao i miran rad na pojačanjima u prelaznom roku", objasnio je Vazura za "Telegraf".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke