Vazura: "Stanje u klubu je dobro, bićemo drugi sigurno"

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 20.03.2023.
14:15
Izvor: Sportske.net

Čelnik Partizana relaksira tešku situaciju.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan se nalazi u teškoj poziciji, igre su sve lošije i lošije, ali generalni direktor kluba Miloš Vazura relaksira situaciju i uverava da će u nastavku sezone biti ostvaren zacrtani cilj.

Crno-beli su pali na treće mesto Superlige Srbije i to u istorijskoj sezoni u kojoj prvak ide direktno u grupnu fazu Lige šampiona, a drugoplasirana ekipa će igrati kvalifikacije za elitno evropsko takmičenje.

Nakon 27 odigranih kola TSC je drugi sa 55 bodova, Partizan je na 54, a Čukarički ima 53 boda. 

Pred klubom iz Humske je velika borba za zvanje vicešampiona države, a Miloš Vazura uverava da je situacija u najboljem redu, te je dao obećanje da će ovaj tim sigurno igrati kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Stanje u FK Partizan je dobro, a nalazimo se u jednom teškom trenutku u pogledu rezultata, ali ćemo iz toga izaći. Stoprocentno verujem da će Igor Duljaj da vrati ekipu na pobednički kolosek, ipak je ovo ista ona ekipa koja je dva puta pobedila Keln i koja je prezimila u Evropi sa isto bodova kao Nica. Sigurno ćemo se vratiti na pobednički put i, da, sigurno ćemo igrati kvalifikacije za Ligu šampiona" rekao je Vazura portal "Republika".

Crno-beli će posle reprezentativne pauze gostovati Vojvodini u Novom Sadu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke