Vazura: ''Štrajk? Gluposti. Dugujemo samo malo za prevoz''

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.05.2023.
19:55
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor Partizana demantovao najnovije spekulacije.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

I dok sa jedne strane nekadašnji predsednik Partizana Dragan Đurić izražava sumnju da je ukupan dug FK Partizan navodno dostigao neverovatnih 98 miliona evra, pozivajući se na informacije od ''ozbiljnih ljudi'', a sa druge postoji inicijativa da se u klub uvede prinudna uprava, aktuelno rukovodstvo Partizana i dalje je na svojim pozicijama, odbacujući brojne optužbe koje u javnosti, kao i na društvenim mrežama stižu na njihov račun.

Bilo je i spekulacija da navodno postoje kašnjenja u isplatama zarada aktuelnom igračkom kadru, da bi moglo da dođe i do štrajka, a danas se tim povodom oglasio generalni direktor Partizana Miloš Vazura koji je u razgovoru za ''Republiku'' sve te priče nazvao ''glupostima i dezinformacijama''.

''Plate su redovne, duguje se samo nešto malo za prevoz, ali nema razloga za štrajk. Imali smo sastanak sa zaposlenima pre dve nedelje, sve je u redu, čak su im i podignute plate.

Znamo ko gura tu priču o nemiru u fudbalskom klubu Partizan i preko koga sa ciljem da ga planski uruši. Kod nas sve normalno funkcioniše, tvrdim da šrajka neće biti, da nema razloga, a ako ga bude ja sam vas slagao'', poručio je Vazura.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke