Vazura zvao Duljaja oko ostanka na klupi

Autor: Filip Rodic
subota 27.04.2024.
12:15
Izvor: Sportske.net

Trener otkrio šta mu je Vazura poručio.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj je na konferenciji za medije pred duel plej-ofa Superlige Srbije govorio o svom ostanku na klupi crno-belih.

"Partizan je iznad svih nas, ja sam tu jedan mali deo istorije i ništa više. Uvek imate neke malo naručene tekstove, čak i oni koji nisu naručeni, nije me poljuljalo", rekao je Duljaj na konferenciji za medije upriličenoj za sutrašnji meč drugog kola plej-ofa Superlige Srbije u kom će Partizan ugostiti trećeplasirani TSC od kog je jesenas kod kuće izgubio rezultatom 0:4.

Istakao je da radi svoj posao najbolje što može.

"Klub uvek može da nađe bilo koje rešenje, najvažnije je da ekipa bude skoncentrisana na ono što nas očekuje jer je ogroman ulog, jer će većina igrača u sledećoj sezoni, ukoliko sve bude kako treba, da se takmiči za poziciju koja vodi u Evropu", rekao je Duljaj.

Duljaj je upitan i da li je razgovarao sa ljudima u klubu o svojoj sudbini.

"Znam samo da me je generalni direktor Miloš Vazura pozvao, rekao je: 'Igore sve što je izašlo u novinama nije istina'. Rekao sam da ne čitam, čak i da se traži trener, to je legitimno pravo, nemam problem s tim.  Partizan je bio, jeste i biće, tako da što se toga tiče, nema nikakvih problema, možda može da utiče na ekipu, uvek je lakše kad igrači znaju da li imaju ili nemaju trenera za sledeću sezonu", dodao je Duljaj.

Na kraju je govorio i o tome kako trenutna situacija utiče na igrače.

"Ja sam bio iskren sa njima, da moraju da misle na sebe, da misle na sebe i na klub. Nisam osetio da je nešto na treningu, da je to neki problem. Ne čitam štampu, znam ko sam i šta sam, tako da... Postoje ljudi koji ne bi voleli da me vide ovde", zaključio je Duljaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke