Već gotovo, Partizan predstavio novog igrača! Koliko ga je platio?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.07.2019.
15:13
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Da li vredi više?

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

I dok se iz Partizana očekuju prve reakcije i komentari današnjeg žreba u Nionu, možda je zapravo najbolja reakcija - dovođenje novog pojačanja.

Iako su glavne Partizanove mete pojedini igrači iz inostranstva, lakši deo posla uprava crno-belih završila je na domaćoj sceni.

Kako se najavljivalo tokom prošle nedelje, novi fudbaler Partizana postao je Petar Gigić, dosadašnji napadač šabačke Mačve.

Partizan je ovog popodneva potvrdio njegov transfer, a Gigić je potpisao ugovor na četiri godine i zadužio dres sa brojem 45.

''Pre svega bih želeo da se zahvalim svom bivšem klubu Mačvi iz Šapca, zaposlenima, predsedniku FK Mačva g.Ivici Kralju, saigračima i svima koji su bili uz klub sa kojima sam izuzetno sarađivao dve godine. Potpisivanje ugovora i dolazak u Partizan je veliki korak u mojoj karijeri i nadam se da ću svojim ponašanjem i igrom doprineti da Partizan osvoji što više trofeja'', istakao je Gigić za klupski sajt po potpisivanju ugovora.

Konkurencije se ne plaši, a jedna od najvećih želja u Partizanu mu je da još koji put zatrese mreži Crvene zvezde, što mu je u Mačvi već uspelo.

''Dao sam gol Zvezdi i nadam se da ću nastaviti da dajem u dresu Partizana'', zaključio je Gigić.

''Mozzartsport'' prenosi da je Partizan za ovaj transfer izdvojio 150.000 evra. Osim te sume, Šapčani mogu da računaju i na još 15 posto od njegovog slčedećeg transfera.

Gigić je prošle sezone u dresu Mačve odigrao 27 zvaničnih mečeva i postigao sedam golova.

Pre Mačve nastupao je u OFK Beogradu, čije je i mlađe kategorije prošao.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
trifun
Tuesday, 23.07.2019
09:20

Često sam se pitao,pogotovo zadnje dve -tri godine pogotovo posle neuspešnih sezona otkud toliko loših fudbalera u Patizanu.I onda mi je došlo iz d... u glavu,pa oni kupuju na kilo,na angro.Savo počeo da delimično rasčiščava škart i da formira igru iz prve, bez nepotrebnog zadržavanja lopte, objasnio im da je lopta
balast kojeg se treba što pre rešiti ali na pravilan način.Kad još skonta sa kojim igračima to može ostvariti biće sve u najboljem redu.Stariji navijači pamte da su znali u svakom klubu ko igra desno a ko levo krilo,igrati bez klasičnih krila , sa bekovima koji ne znaju centrirati, to je čista avantura.Voleo bih da se prevarim u mišljenju,ali šta će ti krakati centarfor,kao što je Sadik,ako nema centaršuteva i ako igraš igru kao protiv Indjije u kojoj Suma i Tošić dolaze na poziciju centarfora i za pohvalu postižu gol.

avatar
Душан Терић
Monday, 22.07.2019
23:31

Ljudi moji. Prosto je fascinantno da mi iz prelaznog roka u prelazni rok smo sve gori. Ko je ovaj igrac? Cime ja zasluzio da dodje u partizan? Time sto jeje dao go zvezdi? Stvarno mi nije jasno sto gomilamo prosecne igrace kad takve imamo I u teleopriku?

avatar
ŠDanilo
Monday, 22.07.2019
23:17

A gde je Jojić?

avatar
magister
Monday, 22.07.2019
19:30

Zanimljivo je da se zaista svi sete procenata, kad neko dolazi u Partizan, a da Partizan nešto slabašno od tih procenata profitira prilikom transfera igrača koje je iškolovao. Neko misli da je to slučajno? Ili ti procenti postoje, ali idu nekakvim menadžerima koji upravi služe kao protočni bojler?

avatar
babaroga
Monday, 22.07.2019
18:36

A mene zanima de ima jevtino da se kupi kavurma i cvarci? Odakle vise pare za ovakva monstruozna pojacanja ne smem da pitam, necu dobiti odgovor.

avatar
REVØLT
Monday, 22.07.2019
16:49

Naravno, opet ti cuveni procenti. Srecno, Petre, a upravi...

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 23.07.2019
08:06

To je danas svakodnevnica u modernom fudbalu. Šta su problem %.? Bolje procenti klubu nego menadžerima

avatar
REVØLT
Tuesday, 23.07.2019
12:20

Otkud znas da i menadzeri nemaju deo kolaca? Bolje odmah da im damo 200 ili 250 nego da tu sitno pilicarimo, ali, dobro, ima i gorih primera od ovog.