Već je počelo sa pojačanjima u Radničkom, Dudić ima novog saradnika!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.05.2024.
19:00
Izvor: Sportske.net

Mora se brzo reagovati, kako bi ekipa što spremnija dočekala izlazak u Evropu.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Preneli smo danas, kragujevački Radnički je ozvaničio nastavak saradnje sa šefom strulnog štaba Feđom Dudićem, koji je potpisao novi jednogodišnji ugovor i sada više nema dileme da će predvoditi Kragujevčane i u istorijskom nastupu na evropskoj sceni ovog leta.

Ubrzo je tim povodom klub objavio i saopštenje iz koga smo saznali da je već angažovano prvo pojačanje, doduše u stručnom štabu.

Naime, Dudićev novi-stari saradnik biće Jasmin Trnovac, koji je danas imenovan za novog kondicionog trenera Radničkog, a sa kojim je Dudić već sarađivao tokom rada u Veležu, gde je takođe ostvario istorijske rezultate. 

''Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo sportsku javnost da je naš klub danas ozvaničio produžetak saradnje sa šefom stručnog štaba Feđom Dudićem.

Sjajni strateg, pod čijom su komandom "crveni" izborili dugo čekani plasman u Evropu, što ujedno predstavlja i najveći uspeh kluba u njegovoj 101 godinu dugoj istoriji postojanja, produžio je saradnju na još godinu dana i predvodiće naš tim u narednoj sezoni, u kojoj ga očekuju izazovi na čak tri fronta.

🇪🇺 Pored domaćeg šampionata i Kupa Srbije, "crveni" će nastupati i u kvalifikacijama za Ligu konferencije, gde će po prvi put imati priliku da predstavljaju Srbiju u jednom takmičenju pod okriljem UEFA.

Napomenimo i to da stručni štab ostaje isti i uz Dudića činiće ga njegovi najbliži saradnici Adnan Jahić i Miroslav Stakić, trener golmana Dejan Jeličić i analitičar Lazar Savić, kojima će se priključiti novi kondicioni trener Jasmin Trnovac.

Igrači i članovi stručnog štaba su posle utakmice sa Partizanom otišli na zasluženi odmor, a ponovo će se okupiti 17. juna kada počenju pripreme za novu sezonu.

SA FEĐOM NA KLUPI U NOVE POBEDE!

NAPRED CRVENI!'', saopštili su danas iz Radničkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke