Veče je odlično počelo, Čukarički ide dalje!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.07.2021.
19:58
Izvor: Sportske.net

Sada čekamo još dva srpska predstavnika da se pridruže ''Brđanima''.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Oni su večeras, posle 0:0 u Beogradu, kao gosti savladali azerbejdžanski Sumgajit rezultatom 2:0 i u sledećoj rundi takmičenja sastaće se sa boljim iz duela Maribor-Hamarbi. Šveđani su dobili prvi meč sa 3:1.

Najveći deo posla Beograđani su završili već u prvih 15 minuta meča. Igrao se deseti minut kada su Kajević i Mijailović lepo kombinovali na desnoj strani, usledio je Mijailovićev centaršut za N'Diaja koji udarcem glavom šalje loptu u mrežu - 0:1.

Par minuta ranije mogli su i domaći do vođstva, ali su se ''Brđani'' odbranili, a već u 15. minutu prednost gostiju bila je duplirana. Aleksa Janković je oboren na ulasku u kazneni prostor sa desne strane, za sudiju nije bilo dileme - čist penal.

Izveo ga je kapiten Marko Docić, snažno i precizno za, ispostaviće se, konačnih 0:2.

Butalimov je u 28. minutu odlično šutirao sa oko 25 metara, gađao je pod prečku, ali golman Petrović je izbio loptu u korner i to je bila možda i najveća opasnost po gol Čukaričkog do kraja prvog poluvremena.

U 67. minutu domaći su imali najbolju priliku od početka drugog dela igre, kada je golman Petrović još jednom odlično reagovao. U toj akciji domaći su tražili i jedanaesterac jer je lopta pogodila u ruku Kovača u kaznenom prostoru Čukaričkog, ali je sudija dozvolio da se igra nastavi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke