"Večiti" na meti Piksijevih kritika, samo jedan fudbaler pošteđen

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 31.05.2021.
15:48
Izvor: Sportske.net

Poslednja dva derbija razočarala.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi odgledao je dva večita derbija od ustoličenja na ovu poziciju i prema sopstvenom priznanju nije bio oduševljen viđenim na terenu.

Današnje obraćanje Stojkovića na konferenciji za novinare proteklo je i u komentaru nedavnog finala Kupa Srbije, koje je Crvena zvezda rešila u svoju korist nakon boljeg izvođenja penala.

Prethodno je šampion Srbije slavio u aprilu protiv Partizana pogotkom Mirka Ivanića, ali Stojković nije zadovoljan viđenim.

"Gledao sam poslednja dva derbija, jedan u prvenstvu i jedan u finalu Kupa i iskren da budem nisam oduševljen, da budem kratak", rekao je Stojković i dodao.

"Pretpostavljam da ćete svi deliti ovo mišljenje, niko od igrača nije pokazao ništa posebno".

Reči hvale imao je samo za debitanta na predstojećoj azijskoj turneji Nemanju Jovića.

"Mali Jović je za svoje godine pokazao neku razliku koja je bila intrigantna. Sada u situaciji kada može da mu se pruži prilika, zašto da ne? Znači imamo jednog igrača iz dva kluba. Ima tamo kandidata, ali ja ovako vidim stvari, pa eto", rekao je Stojković, čiji tim će već za sedam dana igrati protiv Jamajke, dok ih duel protiv Japana očekuje pet dana kasnije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke