"Večiti" pred plej-of - Lalat igra za Partizan, Sale Ilić za Zvezdu!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 14.03.2022.
19:10
Izvor: Sportske.net

Do kraja regularnog dela ostala su još tri kola.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Do kraja regularnog dela šampionata ostalo je još svega tri kola, a na manje od meseca dana pre ulaska u plej-of, Zvezda ulazi sa ogromnom psihološkom prednošću i daleko boljim raspoloženjem u odnosu na Partizan.

Večite rivale očekuju obaveze u Evropi, premda će i jedni i drugi najverovatnije eliminisani, ali ono što nas očekuje narednog vikenda više odgovara aktuelnom braniocu titule.

Zvezda će tri dana posle evropskog okršaja protiv Glazgov Rendžersa dočekati Kolubaru, koja je u padu forme, dok Partizan nakon gostovanja u Roterdamu putuje u Surdulicu na noge raspoloženom Radniku.

Tim Dušana Đorđevića već neko vreme ne zna za poraz i imajući u vidu da su crno-beli u padu forme, možda bi upravo meč mogao da "prekroji" tabelu pred početak plej-ofa.

Potom sledi dvonedeljna reprezentativna pauza, a šampionat se nastavlja prvog vikenda u aprilu kada večite rivale očekuju teški dueli.

Zvezda će na teško gostovanje Radničkom u Nišu, dok će Partizan u Humskoj dočekati TSC.

Sedam dana kasnije čeka nas poslednje kolo regularnog dela šampionata, a aktuelni šampion će na "Marakani" dočekati kragujevački Radnički, dok Partizan očekuje teško gostovanje na Banovom brdu protiv Čukaričkog.

Zanimljivo je da tog 10. aprila bivši kapiteni stajati na putu Zvezdi i Partizanu. Nenad Lalatović će sa Radničkim doći na omiljeni stadion, dok će crno-bele na klupi Čukaričkog sačekati legenda kluba Saša Ilić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke