Veličković u finišu sprečio Vošinu bruku na povratničkom debiju Nenada Lalatovića!

Autor: Milovan Longinov
subota 19.10.2024.
19:54
Izvor: Sportske.net

Neuverljiva igra Vojvodine...

FK Vojvodina
FK Vojvodina

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa Jedinstvom sa Uba rezultatom 1:1 na povratničkom debiju Nenada Lalatovića.

Domaći su poveli golom Jevtića, a Voša je do boda stigla preko Veličkovića u 84. minutu. 

Nenad Lalatović je odlučio da malo promeša početni sastav, pa su tako šansu od prvog minuta dobili Lazar Nikolić i Stefan Đorđević umesto standardnog bekovskog para - Butean - Lukas Baros.

Iako je Vojvodina imala posed lopte i inicijativu, teško je dolazila do pravih prilika.

Domaći su poveli u 28. minutu, iz prvog i jedinog udarca ka golu u prvom poluvremenu. Jevtić je primio loptu posle greške Vojvodine na sredini terena, prevario je Crnomarkovića i potom pogodio donji desni ugao za 1:0.

Taj pogodak uticao je na igru Vojvodine, koja je opala posle vođstva Jedinstva, pa do odlaska na odmor, još dva pokušaja imao je Radulović. Prvo je u 33. minutu pokušao da lobuje golmana, ali je gađao preko gola, da bi u finišu prvog dela gađao sa 15 metara pravo u golmana Jovanovića.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović odlučio je već na poluvremenu da napravi trostruku izmenu, pošto su ušli Butean, Veličković i Depu umesto Lazar Nikolića, Poletanovića i Radulovića. 

Depu je imao prvu veliku šansu u nastavku, Depu je presekao jedan loš povratni pas ka golmanu Jovanoviću, ali nije uspeo najbolje da šutira, njegov udarac sa ivice šesnaesterca završio je pored stative. 

Nakon ove šanse, Vojvodina se ponovo mučila i sledeću šansu imala je tek posle 20 minuta, kada je Seri proigrao Bamidelea, a ovaj sa ivice šesnaesterca gađao pored stative. 

Voša je u 84. minutu konačno uspela da izjednači golom Veličkovića. Odbrana Jedinstva nije dobro reagovala posle duge lopte Crnomarkovića, a na izbijenu loptu naleteo je Veličković i topovskim udarcem sa ivice kaznenog prostora izjednačio na 1:1. 

Samo četiri minuta kasnije Bamidele je imao šansu utakmice, posle greške odbrane Jedinstva, Depu ga je proigrao, a ovaj išao sam na golmana, ali je šutirao pored stative. 

Više nije bilo promene rezultata, domaći su svakako zadovoljniji osvojenim bodom, dok Vojvodinu čeka mnogo posla i sa Nenadom Lalatovićem...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke