Velike promene u Zvezdi - Odlaze dvojica nosioca, spremna dva velika povratka!

Autor: Lazar Nikolić
petak 26.04.2024.
19:15
Izvor: Sportske.net

A probaće se i sa vunderkindom.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde na pragu su osvajanja treće uzastopne "duple krune".

Ekipa trenera Vladana Milojevića na šest kola pre kraja šampionata ima čak 10 bodova više u odnosu na prvog pratioca Partizan, a igraće i u finalu Kupa Srbije protiv Vojvodine 23. maja na "Lagatoru" u Loznici.

Ipak, pred crveno-belima su velike letnje promene, a prema informacijama "Sportala" sve ukazuje na odlaske dvojice izuzetno bitnih igrača, ali su zamene već spremne.

Kako saznaje ovaj portal Zvezda će gotovo izvesno ovog leta ostati bez najbržeg igrača u timu, krila iz Gane, Osmana Bukarija, za kojeg u Ljutice Bogdana stižu izdašne ponude.

Pored Bukarija, vrlo je verovatno da će i Korejac In Bom Hvang posle samo jedne sezone otići sa "Marakane". Pokušaće crveno-beli da zadrže sjajnog vezistu, ali su šanse za to veoma male, jer su brojni evropski klubovi krenuli po njega.

Što se tiče dolazaka, već je izvestan povratak Luke Ilića u klub iz kojeg je ponikao, ali on nije jedini koji bi mogao da se vrati na "Marakanu".

Uprava kluba radi sve kako bi privolela krilo Majorke Nemanju Radonjića da se vrati tamo gde je fudbalski "oživeo" i bude zamena za Bukarija po krilu. Nišlija je 2018. napustio Zvezdu i otišao u Marsej za 12.000.000 evra, a čini se da je sada idealan trenutak da ponovo obuče crveno-beli dres.

I to nije sve. Zvezda je poslala i ponudu za mladog fudbalera Vojvodine Lazara Jovanovića, sina proslavljenog reprezentativca Srbije Milana Jovanovića. Naime, on je tužio Vojvodinu, što aktuelni šampion želi da iskoristi i dovede supertalentovanog 17-godišnjaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Лекар
Sunday, 28.04.2024
14:59

И тако из године у годину, продају најбоље, а на место њих доводе неке полу-фудбалере...