Veliki dan za Mladena Krstajića, ovo je jaka poruka Srbiji!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 13.06.2019.
09:14
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Mladen Krstajić će danas saznati svoju sudbinu.

EPA-EFE/MYKOLA TYS
EPA-EFE/MYKOLA TYS

Povezane vesti

Mladenu Krstajiću se drma stolica i to prilično. Velike su šanse da će danas od 14 časova kada je zakazana sednica Izvršnog odbora dobije otkaz zbog lošeg rezultata u Ukrajini.

Razgovarajući za "Žurnal", Krstajić je rekao da je pripremljen za otkaz ukoliko se on desi.

"Šta god da se desi, ako treba da se raziđemo, razići ćemo se prijateljski. Treba i sutra da se živi. Nema ljutnje, niti će je ikad biti sa moje strane. Nikakvih problema nema, sa Salavišom niko i ništa ne može da me posvađa. Niti iko može da očekuje moiju eventualno negativnu reakciju. Nema potrebe da se diže tolika fama oko mene, bitni su reprezentacija i septembar. Ko god da dođe posle mene, kadgod: sutra ili za godinu-dve, hoću da mu pomognem sve što me upita. Moj odnos sa Slavišom Kokezom i Fudbalskim savezom Srbije niko ne moće da poremeti", rekao je on.

Ima plan u oba slučaja.

"Poštovaću svaku odluku! Ako ostanem, nastaviću da radim najbolje što znam i mogu, ako me smene, podržaću reprezentaciju kako i kad nisam bio selektor. I ako ne budem selektor, doći ću privatno u Luksemburg da gledam utakmicu reprezentacije", istakao je Krstajić.

Pored toga, on je naveo da bi ponovo počeo utakmicu protiv Ukrajine u formaciji 3-5-2 jer je mesecima analizirao Ukrajinu i da je razgovarao sa igračima o tome.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Thursday, 13.06.2019
14:02

Tipična naša srpska bandoglavost (viši nivo tvrdoglavosti). Nismo sposobni da priznamo grešku. Opet bi ti postavio sistem 3-5-2, sa slabom zadnjom linijom i Ljajićem. Kao prvo, postavi sistem koji omogućava da se lopta iznese na protivničku polovinu. Svako baš svako, uključujući Litvu nam napravi problem kad bar malo stisne zadnju liniju. Posledično, golman mora da ispucava loptu u polje, koju obično izgubimo.

avatar
Capitano
Thursday, 13.06.2019
13:03

Jokan za trenera!

avatar
prike
Thursday, 13.06.2019
11:40

Човек је ту јер нико други није хтео. И остаће јер нико други хтети неће. Живи били па видели.

avatar
prike
Thursday, 13.06.2019
11:39

И поново би попили 5 лаких комада.

avatar
Mani2
Thursday, 13.06.2019
11:18

Pa, bolji nece doci jer ga nema niti savez ima kintu.Osim sto je bilo sukoba sa Milivojevicem, ostalo je korektno.Igrao je hrabrije ali to su trazili navijaci.Vi komentatori ste hteli ofanzivnu igru, sa dva spica, Gacinovica,Kostica,SMS,Tadica,Mitrovica i Jovica.Svi ti igraci u prvom timu je nemoguce.Pa ni svabe ne igraju tako.E sada ne valja, pljujete.Ali ko ce da udovolji ljudima koji se bas i ne razumeju u te takticke stvari.Uostalom videli smo koliko vredimo protiv Svajcaraca i Ukrajine, msm igracki.

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 13.06.2019
09:53

Iako je za ovog Kapelo i Trapatoni, nisam za Tumbu, treba nam neko mladji.

avatar
Südkurve München
Thursday, 13.06.2019
09:41

Formacija 352 uredu, sta NIJE uredu:
- Kolarov stoper
- Ljajic defanzivni vezni
- Gacinovic desni vezni
- Necuvanje ukrajinskih fudbalera
...

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 13.06.2019
09:30

E, jaka vam ta analiza! Svaki dan po jedan transfer blama posle njegovih izjava.