Veliki dan za Sejdubu Sumu!

Autor: Darko Mitrović
subota 06.03.2021.
17:25
Izvor: Beta

Partizan ga je posebno izdvojio od igrača koji su ušli u ''Klub 100''.

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Generalni sekretar Partizana uručio je danas Sejdubi Sumi u svečanoj sali Sportskog centra Teleoptik specijalno priznanje - uramljen dres sa potpisima saigrača sa prezimenom i brojem 100, simbolom odigranih utakmica.

Pored Sume, 100 i više utakmica za Partizan odigrali su jedino Lamin Dijara (151) i Almami Moreira (132).

"Partizan je od kada sam došao za mene bio veliki izazov. Tu sam proveo lepe i nekad manje lepe trenutke. One manje lepe svi zaboravljamo, a golovi, pobede i slavlja se pamte. Zato mi je drago što sam na ovaj način zaokružio ovih četiri-pet godina koliko sam ovde. Idemo dalje ka novim ciljevima", rekao je Suma.

Kao omiljenu utakmicu u dresu Partizana, Suma je izdvojio gostovanje Mančestar junajtedu.

"Mogli smo da pobedimo u Beogradu, ali kada izađete na Old Traford prođe vas jeza i shvatite na kom je to nivou i gde se vi u tom trenutku nalazite", rekao je Suma.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura rekao je da je Suma od prvog dana imao veliko poverenje uprave koje je, kako je dodao, i opravdao svojim igrama na terenu.

"Nije mu bilo nekada lako da ponese i podnese veliki pritisak koji klub nosi sa sobom. Ali se na kraju izborio. Velika je stvar kada se vaše ime upiše u veliku istoriju kluba kao što je Partizan, gde su samo dva stranca dostigla taj broj utakmica", rekao je Vazura.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke