Veliki potpis u Humskoj, najbolje iz Afrike pravo u - Partizan!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 25.03.2021.
14:44
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

"Crno-beli" stopama evropskih velikana.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan danas je objavio da je ozvaničio saradnju sa "BDP Sports Law" grupom.

Radi se o agenciji iz Južne Afrike koja zastupa mrežu fudbalskih klubova na čitavom kontinentu Afrike odakle će mladi igrači dolaziti u Humsku.

"Gospodin Miloš Vazura, generalni direktor FK Partizan i gospodin Lyrique Du Plessis, direktor BDP Sports Law grupe su u ponedeljak, 22.03.2021. godine, ozvaničili saradnju koja je jedinstvena na našim prostorima jer će omogućiti da najtalentovaniji mladi igrači iz Južnoafričke Republike i Afrike usavršavaju svoje veštine u najboljoj omladinskoj školi u Evropi. Na osnovu sporazuma, mreža fudbalskih klubova u Africi, koje zastupa ova južnoafrička grupacija, će najboljim mladim igračima sa afričkog kontinenta pružiti priliku da dožive uzbuđenje igranja fudbala u velikom klubu i da istovremeno uče od najboljih trenera i stručnjaka u Evropi", stoji u saopštenju kluba.

Partizan je protekle godine i zvanično postao najbolja fudbalska škola u Evropi, odnosno akademija koja je dala najviše prvoligaških igrača na Starom kontinentu.

Možda je ovo prilika za "crno-bele" da poput brojnih ekipa iz Evrope dobiju sopstveni "izvor" talentovanih mladih igrača iz Afrike koji su preplavili svet.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke