''Veliko interesovanje'' za Pavkova, ko je najuporniji?

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.05.2021.
22:05
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Da li je na pomolu rastanak Zvezde sa ljubimcem navijača?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Crvena zvezda će ovog leta angažovati nekoliko ''bombastičnih'' pojačanja, pominju se Prijović, Dragović i Kolarov, ali istovremeno će neki igrači iz šampionskog sastava i napustiti ''Marakanu''.

Jedan od njih bi mogao da bude i napadač Milan Pavkov, pogotovo što bi dolaskom Prijovića i uz očekivani ostanak Falćinelija bila prevelika ''gužva'' u Zvezdinom napadu, gde svoju šansu čeka i mladi Nikola Krstović.

Da bi zaista moglo da dođe do takvog raspleta, danas piše i ''Alo'', prema čijim nezvaničnim saznanjima već postoji veliko interesovanje za Pavkova.

Navodno su u pitanju klubovi iz Evrope i Azije, a najuporniji su Rusi i Turci, koji ne žele da odugovlače. Imena zainteresovanih klubova se ne pominju, ali bez obzira o kojima se radi, Zvezda očekuje solidno obeštećenje, s obzirom da Pavkov ima ugovor na još dve godine.

U protekle tri godine, Pavkov je postigao nekoliko nezaboravnih golova za Zvezdu, pre svega ona dva za pobedu nad Liverpulom, pa gol u derbiju protiv Partizana, ali i nedavni pogodak protiv Milana za 2:2 na ''Marakani'' u utakmici šesnaestine finala Lige Evrope.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke