Veliko iznenađenje, najslabiji Partizan ove sezone poražen u Estoniji!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 25.11.2021.
18:24
Izvor: Sportske.net

"Crno-belima" presudio Miler.

ANTONIO AHEL
ANTONIO AHEL

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana poraženi su od Flore u Talinu rezultatom 1:0 u okviru petog kola grupe B Lige konferencija.

U prvom poluvremenu nismo videli previše uzbuđenja, posle pokušaja Milera, uzvratio je na drugoj strani Jović, ali bez rezultata.

Martin Miler bio je najopasniji fudbaler Flore, u finišu poluvremena njegov šut odbranio je Popović, međutim usledio je šok u 44. minutu.

Kusk je poslao loptu iza leđa odbrane "crno-belih" ka Mileru koji se glavom lepo snašao i zatresao mrežu srpskog tima koji je u tom trenutku bio sa 10 igrača pošto je Urošević izašao van terena kako bi mu se ukazala pomoć.

Da je mogao, Aleksandar Stanojević bi sasvim sigurno izvršio još neku izmenu, a u jednom mahu izvršio ih je čak četiri u 57. minutu nakon čega je i Partizan zaigrao nešto bolje.

Ali i ofanzivnije, što je moglo da ih košta kada je Popović ipak pretekao Sapina i ispucao loptu van opasnosti.

Ubrzo je golmana "probao" Jojić, odličan šut veziste odbranio je Igonen, a jalova inicaitiva srpskog predstavnika nije donela mnogo toga. Dodatni peh bila je povreda Markovića koji je na terenu proveo svega oko pola sata pre nego što je morao da izađe zbog povrede ruke.

Flora je tako ostvarila veliku pobedu koja je onemogućila timu Aleksandra Stanojevića da već večeras obezbedi jedno do prva dva mesta u Ligi konferencija.

I pored poraza u Talinu, Partizan drži stvar u svojim rukama pošto je drugi na tabeli grupe B sa sedam bodova.

Gledaće "crno-beli" i ka Gentu 9. decembra kada u Belgiji gostuje Flora koja bi eventualnom pobedom mogla da ugrozi beogradski tim ukoliko izgubi od Anortozisa u Srbiji.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ruzek
Thursday, 25.11.2021
18:36

Ostavka momentalno za trenera.Znamo svi da je veliki Partizanovac ali brate od kada je on dosao Partizan nema igru ama bas nikakvu.Savin Partizan bi ove ispratio sa bar 4 komada.