Veljko Simić ne preti Zvezdi, ali zna kako može da je ugrozi!

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.04.2021.
23:41
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Zvezdin bivši igrač biće sutra jedan od aduta Vojvodine na ''Rajku Mitiću''.

FK Vojvodina
FK Vojvodina

Povezane vesti

Duel Crvene zvezde i Vojvodine u četvrtak od 18:55h na našem najvećem stadionu mogao bi da označi i kraj šampionske trke, jer ako Zvezda dobije i ovaj meč, onda će četiri kola pre kraja osigurati četvrtu uzastopnu titulu.

Na suprotnoj strani biće njen bivši član, sada krilni fudbaler Vojvodine Veljko Simić.

''Idemo da se nadmećemo sa aktuelnim i budućim šampionom, a takvim ekipama se ne preti. Znamo kakav nas rival očekuje, što ne znači da ćemo unapred da se predamo, daćemo sve od sebe da se pokažemo u najboljem svetlu. Realno, krajnji rnjezultat će da zavisi od domaćina, a na nama je da budemo u svom najboljem izdanju. U Zvezdi sam odrastao i igrao za prvi tim, ali profesionalac sam i nastojaću da pružim dobru partiju i pomognem mojoj ekipi da izbori željeni rezultat'', istakao je Simić, a prenosi novosadski ''Dnevnik''.

Ima li Zvezda slabosti, kako bi Vojvodina mogla da je ugrozi? Simić priželjkuje ovakav razvoj događaja...

''Naša šansa mogle bi da budu polukontre i kontre. Kada odbrana suparnika bude razređenija  moramo da budemo brzi, da iskoristimo hitrinu naših igrača i  da završavamo takve atake. Beograđani su snažni u svim linijama, pa ćemo morati da obratimo pažnju i na njihove defanzivce u prekidima, jer s tu  izuzetno opasna.Moraćemo da odigramo našu najbolju utakmicu ako želimo da ugrozimo prvaka'', zaključio je Simić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke